22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Στις 06.47 η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, η διάθεσή μας θα είναι πιο θετική και γενναιόδωρη και θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στις διασκεδάσεις της ζωής. Στις 11.48 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία μια όψη που αυξάνει τις παραπάνω τάσεις, και το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η υπερβολή σε όλα τα θέματα. Το βράδυ στις 21.49 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, όψη που ευνοεί το γυναικείο φύλο, τις συναναστροφές με φίλους και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, ενώ λίγο αργότερα στις 22.36 το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού φέρνει θετικές εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/6/2013).
Τα γενέθλιά σας, σάς βρίσκουν με την διάθεση να ανανεωθείτε ριζικά. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα και να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον. Η στασιμότητα δεν έχει καμία θέση στη ζωή σας και αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Έτσι, είναι πιθανό να παντρευτείτε, να ανοίξετε μια δική σας δουλειά, ή ακόμα και να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί. Οποιαδήποτε εξέλιξη θα είναι θετική στη ζωή σας, ενώ και στα οικονομικά σας υπάρχει σημαντική άνοδος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ηγετικές τάσεις θα έχουν τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Η δημοφιλία τους θα είναι εμφανής από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους, αφού ακόμα και στο σχολείο όλοι θα αναζητούν την παρέα τους. Με την εύνοια της  τύχης αλλά και με τις προσπάθειές τους θα καταφέρουν να φτάσουν ψηλά.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ναταλία Γερμανού, Cyndi Lauper, Jimmy Sommerville, Meryl Streep.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK