23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία όψη σήμερα χωρίς να βγαίνει σε κενό πορείας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις εξετάζουμε ποια είναι η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη έστω κι αν αυτή ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα, για να δούμε αν είναι θετική ή αρνητική. Η πρώτη όψη λοιπόν είναι το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου και επομένως η σημερινή μέρα θεωρείται καλή. Επιπλέον σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει μια αδύναμη αλλά ευνοϊκή όψη με τον Δία το ημι-εξάγωνο που ευνοεί τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, τον αθλητισμό και την τέχνη. Επίσης η Αφροδίτη σχηματίζει ενάμισι τετράγωνο με τον Κρόνο – μια ελαφρώς δυσάρεστη όψη – που μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες και εντάσεις σε σχέσεις που ήδη δεν πηγαίνουν καλά. Ωστόσο σε γενικές γραμμές είναι στο χέρι μας να καθορίσουμε τις εξελίξεις των γεγονότων.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/6/2013).
Η βελτίωση των οικονομικών σας είναι το κυριότερο μέλημά σας την ερχόμενη χρονιά. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα γι’ αυτό και μπορείτε να παραβλέψετε κανόνες και «πρέπει» και να προχωρήσετε ακόμα και με μη αποδεκτές μεθόδους. Να ξέρετε όμως ότι τυχόν παρανομίες σας θα βγουν στην επιφάνεια και οι ζημιωμένοι θα βγείτε εσείς. Αντίθετα, αν κινείστε μέσα σε νόμιμα πλαίσια και ενδιαφερθείτε σοβαρά για την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεών σας, θα βγείτε πιο κερδισμένοι. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα, όπου καλό θα είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε τον σύντροφό σας και να συμπαρασταθείτε στα προβλήματά του.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν αρχηγικές τάσεις και θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Μικροί και μεγάλοι θα αναζητούν την παρέα τους και αργότερα όλοι θα ζητούν τις συμβουλές τους. Η τύχη θα είναι στο πλευρό τους και μαζί με τις δικές τους προσπάθειες, θα καταφέρουν να φτάσουν ψηλά και να φτιάξουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:

Γιάννης Μηλιώκας, Γιάννης Βούρος, Κώστας Σημίτης,  Σπύρος Ζαγοραίος, Δημήτρης Καραγάτσης, Zinédine Zidane.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK