24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στη 01.27, μια θετική όψη που ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες. Ωστόσο στη συνέχεια και μέχρι τις 14.44 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας, οπότε καλό θα είναι να μην κανονίσουμε κάτι σημαντικό. Στις 14.44 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες και θα στρέψει το ενδιαφέρον μας στα πιο πρακτικά ζητήματα της ζωής, στην υγεία μας, στην εργασία μας και στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Στις 19.59 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που δημιουργεί υπερβολές. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού και να ασχοληθούμε με πιο δημιουργικά πράγματα. Στις 20.18 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, αλλά λίγο αργότερα στις 21.17 το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου βοηθά να αποκατασταθεί η αρμονία στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον και να ξαναβρούμε τους καθημερινούς ρυθμούς μας.
*Σήμερα σχηματίζει το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που αναλύονται στιςμηνιαίες προβλέψεις.
*Για να διαβάσετε για το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και την επιρροή του στο κάθε ζώδιο πατήστε εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/6/2013).
Δύο αντικρουόμενες όψεις εμφανίζονται στον ετήσιο χάρτη σας που θα αναστατώσουν την ζωή σας και θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα επιφέρει σοβαρές αλλαγές τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στα προσωπικά σας. Πολλοί από σας θα αναζητήσετε μια νέα πορεία, ειδικά αν αυτή η ιδέα «δουλεύει» μέσα σας εδώ και πολύ καιρό. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα από την άλλη, θα αποτελέσει την θεία προστασία σας, αφού θα σας παροτρύνει να κάνετε τα σωστά βήματα την κατάλληλη στιγμή και να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 14.43 θα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Μετά τις 14.44 με την Σελήνη στην Παρθένο, θα είναι περισσότερο οργανωτικά και υπεύθυνα και κατά κάποιο τρόπο περισσότερο «ήσυχα». Ο προσωπικός τους χώρος και ένα πρόγραμμα ακόμα και με κανόνες θα τους είναι απαραίτητο. Υπάρχει περίπτωση να διαπρέψουν σε ιατρικά ή παραϊτρικά επαγγέλματα, πιθανότατα στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βιργινία Τσουδερού, Νόρα Βαλσάμη, Lionel Messi.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK