25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Στις 04.31 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που δεν ευνοεί θέματα που σχετίζονται με γυναικείο φύλο, ζητήματα που αφορούν στην υγεία – κυρίως γυναικών – καθώς επίσης και οικονομικές υποθέσεις. Στις 05.53 ωστόσο η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στον τομέα της υγείας και της εργασίας, ενώ ευνοεί την έκφραση και την κατανόηση των συναισθημάτων. Την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν σχηματίζει άλλη όψη. Σήμερα ωστόσο αποκορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/6/2013).
Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι πιθανό να σας αποπροσανατολίσει για λίγο και να σας βγάλει από την πορεία σας. Ακόμα κι αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να επανέλθετε «δριμύτεροι» και να συνεχίσετε τις προσπάθειες – τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα – ώστε να μην χάσετε τυχόν ευκαιρίες. Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε και μια σοβαρή σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα και θα καταφέρουν να καλλιεργήσουν πολλά από τα έμφυτα ταλέντα τους. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια και η πατρίδα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά γι’ αυτά, ίσως τα αποχωριστούν για μεγάλο διάστημα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, που συνδέονται με το εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κλειώ Δενάρδου, Χρήστος Πλαϊνης, Γεώργιος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, Φωτεινή Γεωργαντά, Πάολα,  George Michael, Antoni Gaudí, George Orwell.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK