26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα είναι η σύνοδος με τον Άρη στις 13.51 το μεσημέρι. Η όψη αυτό από το πρωί κιόλας θα αυξήσει την ενέργειά μας και θα μας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δουλειές μας με όρεξη και σθένος. Καλό θα είναι βέβαια να αποφεύγουμε τις εντάσεις, καθώς αυτή η όψη δημιουργεί και εκνευρισμό. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 20.14 που περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας και θα φροντίσουμε να διατηρούμε ένα αρμονικό περιβάλλον. Στις 21.38 το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή βοηθάει να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις και να πετύχουμε την κατανόηση ή και να συμβιβαστούμε πιο εύκολα με κάποιες καταστάσεις. Γραφικές εργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα.
*Νωρίς το πρωί – στις 05.24 – ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό αναφέρεται στις μηνιαίες προβλέψεις,
ενώ μπορείτε να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/6/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες η ζωή σας θα γίνει αρκετά δραστήρια, αφού θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, πιθανότατα και για επαγγελματικούς λόγους. Παρόλο που αυτό μπορεί να σας κουράσει λίγο, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα έσοδά σας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα το διασκεδάσετε κιόλας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές, παρά το πρόβλημα της απόστασης. Ωστόσο, εξαιτίας ακριβώς αυτής της απόστασης ίσως υπάρξουν έντονες τάσεις ζήλιας που θα πρέπει να καταπολεμηθούν.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μέχρι τις 20.13 θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 20.14, θα έχουν περισσότερο «καλλιτεχνική» φύση, την οποία μάλιστα μπορούν να εκμεταλλευτούν για να κερδίσουν χρήματα. Η οικογένεια θα είναι σημαντική γι’ αυτά και θα αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση τόσο από την πατρική τους οικογένεια όσο και από τις δικές τους δυνατότητες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Chris Isaak.

2 comments

2 σχόλια:

  1. Καλως σε βρηκα..!!!
    Καλο σου βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες! Εγώ πάλι τρόμαξα να σε βρω αλλά τα κατάφερα. Μόλις βρήκα το μπλογκ σου και έγινα μέλος, είδα το σχόλιό σου. Άδικα παιδεύτηκα.... Δεν πειράζει, τέλος καλό όλα καλά.
    Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK