27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι στις 2.10 το τρίγωνο με τον Δία μια θετική όψη που χαρίζει θετική ενέργεια και καλή διάθεση. Ωστόσο, η σημερινή μέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, θα διαμορφώσει τον δύσκολο πλανητικό σχηματισμό του «σταυρού». Στις 06.30 το τετράγωνο με τον ήλιο πρόκειται να δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις, ενώ μέσα από τα ζώδια του Ζυγού και του Καρκίνου, ίσως βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συζητήσεις που αφορούν στην πατρίδα μας ή και σε κάποια άλλη χώρα. Μοναδική «παρηγορητική» όψη, το τρίγωνο Σελήνης –Αφροδίτης στις 09.16 που ενισχύει την κατανόηση, ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και τα ταξίδια και μπορεί να εξομαλύνει κάπως τις υπόλοιπες αρνητικές επιρροές. Στις 10.42 και στις 10.54 η Σελήνη σχηματίζει αντίστοιχα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό και «ενεργοποιεί» το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που εγκυμονεί κινδύνους για το μέλλον όχι μόνο της δικής μας χώρας αλλά και της ανθρωπότητας γενικότερα. Ας ελπίσουμε ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού πρέπει να αποδεχτούμε πως ότι γίνεται τώρα, γίνεται προκειμένου να διαμορφωθεί ένα νέο σύστημα αξιών, πολύ πιο υγιές από αυτά που έχουμε συνηθίσει.
*Στις 18.07 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία. Το φαινόμενο αυτό αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/6/2013).
Ίσως είναι καιρός να αποδεχτείτε ότι πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας και να βάλετε νέα θεμέλια με πιο γερές βάσεις. Στον οικογενειακό τομέα, η ατμόσφαιρα φαίνεται πολύ τεταμένη, ενώ και στη δουλειά σας δεν είστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις. Θα χρειαστεί λοιπόν να ανασυντάξετε τις δυνάμεις και να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια. Με το σκεπτικό ότι όταν χάνεται μια μάχη δεν χάνεται και ο πόλεμος, θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες, αφού από αυτές θα κριθεί το μέλλον σας. Όσο πιο σκληρά αγωνιστείτε, τόσο πιο μεγάλα οφέλη θα έχετε. Γι’ αυτό χρειάζεται πείσμα και όχι ηττοπάθεια!

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν αρκετά «άστατο» χαρακτήρα. Από την παιδική τους κιόλας ηλικία θα ενθουσιάζονται εύκολα με πολλά πράγματα, αλλά θα βαριούνται εξίσου εύκολα, με αποτέλεσμα οι γονείς να μην ξέρουν πώς να τα ικανοποιήσουν. Μεγαλώνοντας, θα πρέπει να «ξεκαθαρίσουν» μέσα τους με τι θέλουν να ασχοληθούν. Ακόμα όμως κι αν δεν καταφέρουν να βρουν από την αρχή τον δρόμο τους, η τύχη θα παίξει τον ρόλο της λίγο αργότερα και μέσα από τυχαία γεγονότα, θα εντοπίσουν αυτό που τους ταιριάζει και το οποίο μάλιστα θα τους αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Απόστολος Γκλέτσος,  Ιωσήφ Χολέβας, Nico Rosberg, Isabelle Adjani, Khloe Kardashian.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK