28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Στις 11.22 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια όψη που μας χαρίζει συγκέντρωση και πειθαρχία αλλά ταυτόχρονα μας κάνει περισσότερο μελαγχολικούς και ανασφαλείς. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 20.32 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ερωτικοί αλλά ίσως εκδηλώσουμε και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας προς τους αγαπημένους μας. Οικονομικά θέματα θα μας απασχολήσουν περισσότερο, ενώ ότι σχετίζεται με μυστήριο και έρευνα ευνοείται.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/6/2013).
Πολλά μπορείτε να πετύχετε τους επόμενους δώδεκα μήνες, αν ακολουθήσετε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα και αγωνιστείτε για τους στόχους σας. Η αναγνώριση της δουλειάς σας και η αύξηση των αποδοχών σας, θα σας παροτρύνουν να κάνετε μια επένδυση ζωής όπως είναι η αγορά ενός ακινήτου, ή μιας επαγγελματικής στέγης για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Ωστόσο, όσοι από σας σκέφτεστε την πιθανότητα να εγκαταλείψετε την πατρίδα σας για να δοκιμάσετε την τύχη σας κάπου αλλού, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά και να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην το μετανιώσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 20.31 θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 20.32 με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα έχουν πιο έντονη προσωπικότητα και οι γονείς δύσκολα θα μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και να χαλιναγωγήσουν τα «θέλω» τους. Η διαίσθησή τους και η επιμονή τους θα τα βοηθήσουν να πετύχουν στη ζωή τους και να αποκτήσουν μια σεβαστή περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Έλενα Ακρίτα, Αλεξία Έβερτ, Πέτρος Μπούτος, Mel Brooks.
3 comments

3 σχόλια:

 1. Interesting, can't wait to see the post on my birthday!

  Love, Elizabeth xx

  http://butterflyboo.blogspot.co.uk/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. thank you for following me, i am following back:)
  like you blog
  xx
  http://theothersideofwonderland.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK