29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Στις 04.32 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική όψη που αυξάνει την διαίσθηση και φέρνει εμπνεύσεις στα σχέδιά μας. Στις 05.12 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμής δυσχεραίνει την επικοινωνία και είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και τσακωμοί σε όσους έχουν όρεξη για σοβαρές συζητήσεις αυτή την ώρα. Στις 12.58 το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης φέρνει θετική ενέργεια στις αισθηματικές σχέσεις και ευνοεί την επικοινωνία μεταξύ των δυο φύλων. Στις 13.22 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα μια εξαιρετικά θετική όψη για ερωτικά και οικονομικά ζητήματα.
*Διαβάστε επίσης για δύσκολες γωνίες Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζονται σήμερα, καθώς και για το εξάγωνο Ερμή – Δία στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/6/2013).
Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει την ημέρα των γενεθλίων σας, ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δείχνει ότι πρόκειται να ζήσετε μια έντονη χρονιά με πολλά γεγονότα. Πολλά από αυτά θα έχουν ξαφνικό χαρακτήρα, παρόλο που κατά βάθος, τα «δουλεύετε» στο μυαλό σας εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί πια και να βάλετε τις βάσεις για μια ζωή πιο υγιή. Ευτυχώς το εξάγωνο Ερμή – Δία, θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τον πιο κατάλληλο δρόμο, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην αύξηση των αποδοχών σας.
 
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν έντονα συναισθήματα, τα οποία τις περισσότερες φορές θα κρατούν κρυφά από τους άλλους. Θα είναι αρκετά παράξενα και μυστηριώδη αλλά παράλληλα και δημιουργικά. Παρόλο που ούτε κι οι ίδιοι τους οι γονείς δεν θα μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι σκέφτονται, τα ίδια θα έχουν πολύ ξεκάθαρες απόψεις που θα τα οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη καριέρα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Πουλόπουλος, Μιχάλης Μενιδιάτης, , Νίνο, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, Άννα Κουρή, Oriana Fallaci.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK