30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει την πρώτη της όψη αργά το βράδυ στις 22.46, όπου διαμορφώνει εξάγωνο με Άρη. Ωστόσο αυτή η όψη θα μας επηρεάζει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας και θα μας κάνει περισσότερο δραστήριους και ενθουσιώδεις για να ασχοληθούμε με τα θέματά μας. Μετά τις 22.46 και μέχρι το ξημέρωμα του καινούργιου μήνα – στη 01.03 – η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/6/2013).
Εξαιρετικά θετικές προοπτικές σας επιφυλάσσει η ερχόμενη χρονιά, τόσο για την αισθηματική σας ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και σύντομα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σχέση ζωής, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, η απόκτηση ενός παιδιού ίσως αλλάξει τη ζωή σας. Κάποιοι από σας μπορεί να ασχοληθείτε επαγγελματικά με ένα χόμπι που θα σας αποφέρει κέρδη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα – μέχρι τις 22.45 - θα είναι εξαιρετικά συναισθηματικά και ευαίσθητα και θα έχουν έντονες καλλιτεχνικές τάσεις, μέσα από τις οποίες θα βγάζουν τα συναισθήματά τους. Θα έχουν επίσης ταλέντο στο γράψιμο και δεν αποκλείεται να γίνουν καλοί συγγραφείς. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 22.46 θα είναι περισσότερο περιπετειώδη και πιο εξωστρεφή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Στρατής Μυριβήλης, Γιώργος Γεννηματάς, Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Οικονομόπουλος, Ralf Schumacher.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK