ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


2 Ιουνίου 2012

Θετική μέρα σήμερα αφού η Σελήνη σχηματίζει μόνο ευνοϊκές όψεις. Συγκεκριμένα, στις 5.54 τα ξημερώματα διαμορφώνει  εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές καθώς και τις σοβαρές  συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα. Την ώρα αυτή υπάρχει ένας  διάχυτος ερωτισμός που βοηθάει στην έκφραση των συναισθημάτων. Στις 16.14 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που μας τροφοδοτεί με ενέργεια και μας κινητοποιεί να πάρουμε πρωτοβουλίες. Η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες αυτή την ώρα έχει θετικά αποτελέσματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/6/2013).
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είστε αποφασισμένοι να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας, ώστε να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας πορεία αλλά και την σταθερότητα των εισοδημάτων σας. Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες σας ευνοούν, ίσως θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από το θετικό κλίμα και αρχίσετε να επιδίδεστε σε περιττές σπατάλες. Παρόλα αυτά κάποιες μικρές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας που θα σας παρέχουν περισσότερη άνεση ίσως είναι απαραίτητες. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα πάθος ίσως και μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά επικοινωνιακά και γοητευτικά και θα προσελκύουν εύκολα την προσοχή των άλλων. Η διπλωματία τους αλλά και η σταθερότητα των απόψεών τους θα είναι η αιτία που θα αποκτήσουν μακροχρόνιες φιλίες και μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις. Η αγάπη τους για οτιδήποτε μυστήριο μπορεί να τα κάνει καλούς ψυχολόγους, αστυνομικούς, ντετέκτιβ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν επαγγελματικά αυτούς τους κλάδους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κωνσταντίνος Β΄ (βασιλιάς της Ελλάδας), Μαρκήσιος ντε Σαντ, Έλλη Κοκολιού.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK