ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


3 Ιουνίου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στις 12.29 μια όψη που δίνει έναν τόνο υπερβολής στα συναισθήματα, στις εκφράσεις μας, στις συναλλαγές. Απαιτείται λοιπόν αυτοσυγκράτηση και διατήρηση της κοινής λογικής ώστε να υπερβούμε κάποια όρια. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 15.31 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο δραστήριοι, πιο ενθουσιώδεις και με αυξημένη διάθεση για περιπέτειες. Στις 20.32 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική ανισορροπία που  μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε κατάθλιψη. Γι’ αυτό καλό είναι αυτό το βράδυ να ασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν, να απολαύσουμε μια καλή ταινία, ή να βγούμε με μια παρέα που μας διασκεδάζει.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/6/2013).
Τους επόμενους μήνες, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στον τομέα της καριέρας σας, όπου σας περιμένει μεγάλη πρόοδος. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί και τόσο εύκολα, αφού θα υπάρξουν «επιτήδειοι» που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Θα πρέπει λοιπόν να είστε επιφυλακτικοί και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις αν δεν εξετάσετε όλα τα δεδομένα. Στον αισθηματικό τομέα διανύετε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας και πολλοί από σας θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα ξεχωρίζουν για την αγάπη τους προς οτιδήποτε περίεργο ή μυστηριώδες. Πράγματα που για πολλά παιδιά της ηλικίας τους θα είναι δυσνόητα, αυτά θα τα συλλαμβάνουν πολύ εύκολα. Η αγάπη τους για την διαφορετικότητα, τις ξένες γλώσσες και τις διαφορετικές κουλτούρες, θα τα ωθήσει να μελετήσουν αργότερα διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς. Μεγάλο μέρος της ζωής τους θα ζήσουν στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Νινιός, Δημήτρης Κοντομηνάς, Θανάσης Λάλας, Tony Curtis, Raul Castro.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK