ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


5 Ιουνίου 2012

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο στις 4.23 είναι μία όψη που ανταμείβει τις προσπάθειες, πραγματοποιείται όμως μια ώρα που μπορεί να μην γίνει καν αντιληπτή. Στις 8.09 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει λάθη και διαφωνίες. Οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 15.32 που θα περάσει στον Αιγόκερω. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Στις 20.37 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που διεγείρει την φαντασία μας και ευνοεί την ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
*Σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/6/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, υπάρχει μεγάλη εύνοια στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο σύντροφός σας φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Έτσι, ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε άλλου είδους προβλήματα, όπως οικογενειακά ή  επαγγελματικά, θα έχετε στο πλευρό σας έναν πολύτιμο φύλακα – άγγελο. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που γρήγορα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Επίσης συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονιά, ευνοούνται.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλές ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα στη ζωή τους. Οι γονείς θα πρέπει να τους δώσουν τα εφόδια να καλλιεργήσουν τα έμφυτα ταλέντα τους, ώστε να εξασφαλίσουν μια αξιόλογη θέση στη κοινωνία. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως περάσουν μια απογοήτευση προτού φτάσουν στο γάμο.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νίκη Παλληκαράκη, Μαλού Κυριακοπούλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Υβόνη Μπόσνιακ, Federico García Lorca.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK