ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


6 Ιουνίου 2012

Στις 04.31 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με Ουρανό ενώ λίγο αργότερα – στις 05.54 σύνοδο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές είναι αρκετά επικίνδυνες και συνιστούν προσοχή σε όσους βρίσκονται έξω αυτή την ώρα. Υπάρχει τάση για ατυχήματα, απώλειες καθώς επίσης και έντονα συναισθήματα κτητικότητας και ζηλοτυπίας που μπορεί να οδηγήσουν σε βίαια επεισόδια. Η επόμενη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το τρίγωνο με τον Άρη στις 19.33 που ευνοεί κάθε δραστηριότητα που απαιτεί να καταναλώσουμε ενέργεια σωματική ή και πνευματική.
*Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/6/2013).
Δυσκολίες θα υπάρξουν τους επόμενους μήνες στα οικονομικά σας, τα οποία θα σας προβληματίσουν έντονα. Θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους ώστε να εξισορροπήσετε τα έξοδα με τα έσοδά σας και αν αυτό δεν είναι εφικτό, ίσως η λύση βρεθεί μέσω της εκμετάλλευσης - ή και της πώλησης - κάποιου ακινήτου σας. Ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συντηρητική διαχείριση και να συμβιβαστείτε με λιγότερες πολυτέλειες προκειμένου να μην βρεθείτε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως ενδώσετε σε κάποιους παράνομους πειρασμούς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα και επίμονα στην κατάκτηση των στόχων τους. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης καθώς και ο Ερμής στους Διδύμους θα τους δημιουργήσουν την ανάγκη να αποκτήσουν πολλές γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Η αισθηματική τους ζωή θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιώργος Βουλγαράκης, Μαριέττα Γιαννάκου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Θανάσης Τσούρας, Ανδρέας Μικρούτσικος, Πασχάλης Τσαρούχας, Bjorn Borg.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK