ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


7 Ιουνίου 2012
Στις 05.29 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο, μια όψη που προκαλεί  δυσκολίες και εμπόδια στις προσπάθειές μας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 15.39 η Σελήνη διαμορφώνει τρίγωνο με τον Δία, μια εξαιρετικά θετική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και ευνοεί γενικότερα τις συγκεντρώσεις και τις διασκεδάσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να μπει στον Υδροχόο στις 17.18. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο έχουμε την ικανότητα να σκεφτόμαστε περισσότερο πρωτοποριακά, ενώ μπορεί να γίνουμε και πιο εκκεντρικοί. Οι φιλικές συγκεντρώσεις και γενικότερα οι ομαδικές δουλειές ευνοούνται.
*Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/6/2013).

Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο την ερχόμενη χρονιά. Θα υπάρξουν διαστήματα που θα υποστείτε σημαντικές απώλειες και άλλα διαστήματα που θα έχετε αυξημένα έσοδα. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε την διαχείρισή σας, γιατί είναι στο χέρι σας να μην έχετε δυσάρεστα απρόοπτα. Στον αισθηματικό τομέα, μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε πραγματικά αυτή τη στιγμή, ώστε να μην ταλαιπωρείτε άδικα άτομα που σας είναι αφοσιωμένα και δεν φταίνε σε τίποτα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα διαθέτουν αρκετή σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την παιδική τους κιόλας ηλικία, με αποτέλεσμα να μην παρασύρονται εύκολα σε «σκανταλιές» κάθε είδους. Από νωρίς θα ξεκαθαρίσουν με τι θέλουν να ασχοληθούν στη ζωή τους και θα αφοσιωθούν στο να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως απογοητευτούν, μέχρι να βρουν τον μεγάλο έρωτα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Εβελίνα Παπαντωνίου, Τέτα Ντούζου,  Μουαμάρ Καντάφι,  Paul Gauguin, Prince, Tom Jones, Anna Kournikova, Kim Rhodes.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK