ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


8 Ιουνίου 2012

Στις 07.08 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με Ουρανό, μια ιδανική όψη ιδανική για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Η δημιουργικότητα βρίσκεται στο ζενίθ, ενώ ευχάριστες προοπτικές τονώνουν την αισιοδοξία μας. Στις 17.49 το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας ή και να λύσουμε διαφορές στις σχέσεις μας. Τα ψώνια αποτελούν θετική διέξοδο ενώ οι γυναίκες μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με θετικά αποτελέσματα.
*Το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/6/2013).
Ενδιαφέρουσα και ευχάριστη προβλέπεται η ερχόμενη χρονιά, που σίγουρα θα σας αφήσει καλές αναμνήσεις. Τα ταξίδια, οι φίλοι αλλά και η αισθηματική ζωή σας, δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε, ενώ και στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες. Όσοι είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό και να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σύντομα μαζί του. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ευαίσθητα και πρακτικά και με ένα μυαλό πολύ εύστροφο θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα. Οι μαθηματικές έννοιες θα τους φαίνονται πολύ απλές από την παιδική τους κιόλας ηλικία, γεγονός που θα τα ωθήσει να ακολουθήσουν αργότερα έναν οικονομικό κλάδο, στον οποίο και θα διαπρέψουν. Ανέφελη προβλέπεται και η αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Μάριος Τόκας, Καίτη Γαρμπή, Μαρία Μενούνος, Νίκος Κακαουνάκης, Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Nancy Sinatra.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK