ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


9 Ιουνίου 2012

Στη 01.34 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που ευνοεί όσους βρίσκονται έξω και διασκεδάζουν. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων είναι πολύ καλή και τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την ώρα είναι ως επί το πλείστον ευχάριστα. Στις 09.35 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια όψη που ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Το βράδυ στις 21.33 το τετράγωνο Σελήνης – Δία συνιστά να προσέχουμε τις παρανομίες, και τις υπερβολές κάθε είδους. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας από τις 21.33 μέχρι και τις 22.23 που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι αλλά επίσης θα είναι περισσότερο αναπτυγμένη η διαίσθηση και η φαντασία μας. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται το επόμενο διήμερο.
*Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/6/2013).
Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, σηματοδοτεί μια πολύ θετική χρονιά. Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η συμμετοχή σας σε κάποια σεμινάρια θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Τα ταξίδια και οι επαφές με ξένους θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στη ζωή σας και δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Μια προαγωγή που θα κατακτήσετε με το σπαθί σας, θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, ενώ και τα οικονομικά θα πάρουν ανοδική πορεία. Τέλος η αισθηματική σας ζωή πρόκειται να βελτιωθεί, και πολλοί από σας θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα να κυριαρχεί στον γενέθλιο χάρτη τους, θα είναι πολύ εύστροφα και διαισθητικά. Η αγάπη τους για τις καλές τέχνες θα τα ωθήσει από μικρά να ασχοληθούν με την μουσική, την ζωγραφική, ή άλλες τέχνες μέσα από τις οποίες θα εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους. Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να έρθει από το εξωτερικό, ενώ ο γάμος τους προβλέπεται λαμπρός.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Άνθιμος Ανανιάδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Natalie Portman, Johnny Depp.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK