ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


10 Ιουνίου 2012

Στις 04.10 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που διεγείρει την φαντασία μας. Η διασκέδαση αυτή την ώρα ευνοείται, αν και θα πρέπει να αποφευχθεί η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Στις 08.11 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία καθώς υπάρχει μεγάλη διάθεση να κατανοήσουμε τον διπλανό μας. Όσοι ασχολούνται με συγγραφή θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την ώρα που υπάρχει έντονη έμπνευση. Στις 14.35 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα μια όψη που μας επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από την επιφάνεια των γεγονότων και να αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από αυτά που λέγονται. Τέλος στις 22.17 το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσει ένα δυσαρμονικό περιβάλλον χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, και παρεξηγήσεις από ασήμαντες αιτίες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/6/2013).
Μεγάλη τύχη σας περιμένει στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες από μέρους σας. Οι πλανήτες δουλεύουν προς όφελός σας και σας βοηθούν να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες από όπου και αν έρθουν και σύντομα θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Σημαντική αύξηση αναμένεται και στον οικονομικό τομέα, αλλά και στα αισθηματικά σας όπου πολλοί θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι προικισμένα με διαίσθηση και φαντασία, χαρακτηριστικά τα οποία θα εκμεταλλευτούν με μεγάλη επιτυχία και θα πετύχουν μια λαμπρή σταδιοδρομία. Θα αποκτήσουν μεγάλη οικονομική άνεση και θα κάνουν έναν καλό γάμο, μετά από κάποιες σύντομες περιπέτειες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Βασίλης Τοροσίδης, Βασίλης Παλαιολόγος, Λίνα Σακκά, Αλέξανδρος Σταύρου, Elizabeth Hurley, Judy Garland.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK