ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


12 Ιουνίου 2012

Στις 07.21 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και δραστήριοι και ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Στις 07.33 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τους Διδύμους και βοηθάει στην ανάπτυξη μιας καλής επικοινωνίας. Το διάστημα αυτό μπορεί να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις. Ωστόσο αμέσως μετά από αυτή την ώρα το κλίμα αλλάζει δραματικά, αφού η Σελήνη προετοιμάζεται για την συνάντησή της με τον Ουρανό που θα ολοκληρωθεί στις 23.27 και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που θα γίνει αύριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι όψεις αυτές συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς παράγουν βία και αυξάνουν τον κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα διαμορφώνεται και άλλη μια επικίνδυνη όψη, η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/6/2013).
Η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σας. Οι στόχοι, τα σχέδιά σας, ο φιλικός σας κύκλος αλλά και τα οικονομικά σας, επηρεάζονται από το ταυ τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα – Ουρανού, γεγονός που θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, επειδή πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται το οτιδήποτε, ίσως αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δείτε καθαρά τις προτεραιότητές σας και να ξεκαθαρίσετε αυτά που σας είναι πραγματικά απαραίτητα από αυτά που σας δημιουργούν μόνο φθορά. Σ’ αυτή την διαδικασία «εξυγίανσης» απαιτείται να απαλλαγείτε ακόμα και από πρόσωπα που δεν σας προσφέρουν τίποτα, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο που θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα χαρακτηρίζονται από αντιφατικά στοιχεία, γεγονός που θα τα κάνει αρκετά ευμετάβλητα και κυκλοθυμικά. Παρά το γεγονός ότι θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και εξωστρεφή, κάποιες στιγμές μπορεί να απομονώνονται ή να αναπτύσσουν τάσεις κτητικότητας και ζήλιας που θα τα κάνει αντιπαθή στους γύρω τους. Στη ζωή τους θα αποκτήσουν πολλές φιλίες που όμως δεν θα έχουν διάρκεια, ενώ θα πρέπει να προσέχουν πολύ και την οικονομική τους διαχείριση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ντίνος Ηλιόπουλος, Πέτρος Μολυβιάτης,  Ράνια Θρασκιά , George Bush, Anna Frank,  Chick Corea, Adriana Lima.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK