ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


13 Ιουνίου 2012

28 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά επικίνδυνη που παράγει βία και εντάσεις. Καλό είναι όσοι βρίσκονται έξω αυτή την ώρα να προσέχουν και να αποφεύγουν να εμπλέκονται σε διενέξεις. Στις 4.05 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, μια όψη που δεν ευνοεί δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και λογική, ενώ δημιουργεί πρόβλημα και στις μετακινήσεις. Στις 6.09 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη μια θετική γωνία που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις – παρόλο που η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι σε ανάδρομη πορεία γεγονός που δεν συνιστά να προβούμε σε υπογραφές.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/6/2013).
Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, είναι η καλύτερη εγγύηση για μια χρονιά εξαιρετικά θετική. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και τα έσοδά σας θα αυξηθούν κατά πολύ. Πολλοί από σας θα επενδύσετε ένα κεφάλαιο σε μια δουλειά που θα αποδώσει αρκετά στο μέλλον, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποκτήσετε ή θα αποπληρώσετε ένα ακίνητο. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και όσοι είστε ελεύθεροι θα επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ προσηλωμένα στους στόχους τους και από μικρά θα ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή τους. Οι ενέργειές τους θα είναι πάντα σοβαρές και μετρημένες και σπάνια θα «μπλέκουν» σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Θα δημιουργήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση, ενώ και στον αισθηματικό τομέα, θα έχουν εύνοια.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιάννης Αϊβάζης, Χρήστος Μενιδιάτης, Δήμητρα Αλεξανδράκη,  Χουάν Κάρλος, Nery Alberto Castillo.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK