ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


14 Ιουνίου 2012

Στις 04.55 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο μια αρκετά δυσάρεστη και σκληρή όψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, με λίγη  καλή θέληση μπορούν να αποκατασταθούν οι παρεξηγήσεις λίγο αργότερα αφού στις 06.08 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19.21. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα νιώσουμε την ανάγκη να βγούμε και να ξοδέψουμε χρήματα, γι’ αυτό και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τα οικονομικά μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/6/2013).
Η φετινή χρονιά έχει να σας προσφέρει νέα ενδιαφέροντα και νέες περιπέτειες. Ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσετε μέσα στους επόμενους μήνες θα γεμίσει δημιουργικά το χρόνο σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τα προβλήματά σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βρείτε κάποιο τρόπο ώστε να βγάζετε ένα επιπλέον εισόδημα, μέσα από μια δραστηριότητα που σας αρέσει. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα υπάρξουν αλλαγές και αν έχετε ήδη μια σχέση θα παραμείνει σταθερή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ υπεύθυνα και θα έχουν συγκεκριμένους στόχους και φιλοδοξίες. Η κοινωνικότητά τους θα τα βοηθήσει να δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες που θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους. Καλή οικονομική κατάσταση και καλός γάμος.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Νατάσα Γερασιμίδου, Μυρτώ Αλικάκη, Μαριάνα Τόλη, Boy George.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK