ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


15 Ιουνίου 2012

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στη 1.42 μια όψη θετική που ευνοεί την διασκέδαση, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φέρει κέρδη από τυχερά παιγνίδια.  Στις 12.53 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα άλλη μια εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα έχουν καλές προοπτικές με το πέρασμα του χρόνου.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/6/2013).
Κατά την διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών οι περισσότερες δραστηριότητές σας θα εξελιχθούν παρασκηνιακά και κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας σας καθώς οι πιθανότητες να προσπαθήσει κάποιος να σας βάλει τρικλοποδιά θα μειωθούν στο ελάχιστο, και έτσι θα αποκομίσετε μεγάλα οφέλη. Με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας θα αυξηθούν κατά πολύ και ίσως επενδύσετε κάποιο ποσό σε ένα ακίνητο. Εύνοια υπάρχει και στα αισθηματικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά ταλέντα και μεγάλες διαπραγματευτικές ικανότητες που θα τα βοηθήσουν να πετύχουν επαγγελματικά και να εξασφαλίσουν μια καλή οικονομική βάση. Στον αισθηματικό τομέα θα αντιμετωπίσουν κάποιες απογοητεύσεις προτού βρουν τον μεγάλο έρωτα που θα τους οδηγήσει στον γάμο. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να διατηρούν και μια εξωσυζυγική σχέση.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Ντέμης Ρούσος, Νάσος Γαλακτερός, Johnny Hallyday, Courtney Cox.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK