ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


16 Ιουνίου 2012

Στις 2.59 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή μια θετική όψη που ευνοεί τη λήψη αποφάσεων, τις επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές. Όσοι διασκεδάζουν θα περάσουν ευχάριστες ώρες, ενώ και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την ώρα, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Στις 15.10 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη επίσης θετική όψη, που ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα είτε επαγγελματική είτε ψυχαγωγική. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 08.25 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/6/2013).
Θετική αναμένεται για σας η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας. Οι προσπάθειές σας θα έχουν καλά αποτελέσματα και σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Με την άνοδο των οικονομικών σας ίσως θελήσετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές στον οικιακό σας χώρο, ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε τα έξοδά σας και να προσπαθείτε πάντα να συνδυάζετε την καλή ποιότητα με την καλή τιμή. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις που όμως θα ξεπεραστούν αν κάνετε μερικούς μικρούς συμβιβασμούς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα όμορφα και χαρισματικά και ταυτόχρονα προσγειωμένα. Οι στόχοι τους που θα θέτουν θα είναι αυτοί που ξέρουν ότι μπορούν να πετύχουν και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Έτσι, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους. Στον αισθηματικό τομέα, θα είναι επιρρεπείς σε πολλαπλές σχέσεις μέχρι να βρουν αυτό που θα τους καλύψει απόλυτα.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Παπανδρέου, Μιχάλης Μανιάτης, Λάμπης Ταγματάρχης, Αργύρης Αγγέλου, Βοκάκιος, Geronimo.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK