ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


17 Ιουνίου 2012

Στις 08.23 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων από όπου για τις επόμενες δυο ημέρες θα μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και πρόθυμους να διαπραγματευτούμε προς το γενικότερο συμφέρον. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινές εκλογές θα οδηγήσουν τους εκπροσώπους των κομμάτων να βρουν μια λύση ώστε να κυβερνηθεί η χώρα μας και να μην μπούμε σε νέες περιπέτειες. Στις 10.58 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μια όψη που θα στρέψει για άλλη μια φορά τους προβολείς της δημοσιότητας στις εκλογές. Στις 14.41 το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να «βγάλει» κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα πιθανά αποτελέσματα στις οποίες δεν θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία αφού το πιθανότερο είναι να είναι παραπλανητικές. Εξάλλου, σήμερα ο Ερμής σχηματίζει ενάμισι τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια παραπλανητική όψη που μπορεί να φέρει παραπληροφόρηση ή ακόμα και νοθεία αποτελεσμάτων. 

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/6/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες προβλέπονται αρκετά θετικοί και με ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο δραστήρια και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν, πρόκειται όμως για ευχάριστες δραστηριότητες που δίνουν νέο νόημα και αξία στη ζωή σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες απώλειες. Όσον αφορά στη συναισθηματική σας ζωή πολλά θα εξαρτηθούν από την δική σας συμπεριφορά. Αν πράγματι ενδιαφέρεστε να κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ επικοινωνιακά και χαρισματικά. Πέρα από τις προσωπικές τους προσπάθειες που θα είναι αξιόλογες, η τύχη θα τα βοηθήσει να πετύχουν ότι ονειρεύονται. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν την διαχείριση των οικονομικών τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κλέων Γρηγοριάδης, Barry Manilow.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK