ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


18 Ιουνίου 2012

Στη 01.08 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μια θετική όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις. Ίσως λοιπόν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών ικανοποιήσουν την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Στις 3.12 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία και δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Η υπόλοιπη μέρα θεωρείται ουδέτερη αφού η Σελήνη δεν σχηματίζει άλλη όψη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/6/2013).
Ευχάριστες αλλαγές προβλέπονται τους επόμενους μήνες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η καθημερινότητά σας θα γίνει περισσότερο ενδιαφέρουσα καθώς θα αποκτήσετε νέες δραστηριότητες που θα γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σας. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, τα οποία θα υποστούν αρκετές διακυμάνσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως βρεθείτε σε δίλημμα προτού κατασταλάξετε σε μια σοβαρή σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ επικοινωνιακά και χαρισματικά. Πέρα από τις προσωπικές τους προσπάθειες που θα είναι αξιόλογες, η τύχη θα τα βοηθήσει να πετύχουν ότι ονειρεύονται. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν την διαχείριση των οικονομικών τους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιώργος Μαρίνος,  Χριστίνα Κολέτσα, Paul McCartney, Alison Moyet, Isabella Rossellini, Raffaella Carrà.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK