Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


19 Ιουνίου 2012
Νέα Σελήνη στους ΔιδύμουςΣτις 19 Ιουνίου και ώρα 18.02 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που για δεύτερη συνεχόμενη φορά σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων. Οι Δίδυμοι στην αστρολογία αντιπροσωπεύουν το ζώδιο της επικοινωνίας και επομένως σ’ αυτές τις δεύτερες εθνικές εκλογές μπορεί να υπάρξουν εντάσεις – αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη –όμως θα ξεπεραστούν και θα υπάρξει συνεννόηση για συνεργασία – τρίγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα. Ωστόσο, θα πρόκειται για μια βραχυπρόθεσμη κυβέρνηση αφού οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που δεν σηματοδοτεί διάρκεια. Σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις έχουν όλες τις προϋποθέσεις να αναζωπυρωθούν, αφού έστω και μέσα από εντάσεις, τα ζευγάρια θα βρουν τη χρυσή τομή και θα δημιουργήσουν νέους κώδικες επικοινωνίας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Κριός
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα συγγενικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα εξασφαλίσεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με τα άτομα που έχεις παραμελήσει. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα (και περίπου για ένα μήνα) θα αποδειχθούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, αφού θα σου ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, είναι πολύ πιθανό να βρεις τώρα τον έρωτα στον οποίο θα αφοσιωθείς με όλο σου το είναι. Ακόμα όμως κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα θα αποκτήσεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται για δεύτερη φορά στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 19 Ιουνίου, είναι μια θετική ένδειξη για τα οικονομικά σου. Έτσι, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις κάποιες προτάσεις, λαμβάνοντας υπόψη σου όλα τα θετικά και αρνητικά σημεία, αφού η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και δεν συνιστά βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς ωστόσο να πειραματιστείς για λίγο διάστημα, να συλλέξεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου και να μοιραστείς με δικά σου πρόσωπα τις όποιες ανησυχίες σου. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν από εργασίες που θα κάνεις μέσα από το σπίτι σου ή από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε για δεύτερη φορά έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου και να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι βρίσκονται τα επαγγελματικά σου, και οι αστρολογικές επιρροές που δέχεσαι συναινούν στο να πετύχεις την άνοδο που επιδιώκεις μαζί με μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Η αυξημένη αισιοδοξία σου θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να καλλιεργήσεις κάποιες νέες σχέσεις που έχουν προκύψει ή να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου που μάλλον νιώθει παραμελημένος. Τώρα έχεις την δύναμη να επηρεάσεις τα γεγονότα και να πετύχεις την θετική έκβαση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Φρόντισε επίσης να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα, πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά να χαλαρώσεις για λίγο τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Αν μπορέσεις να κάνεις χρήση της καλοκαιρινής σου άδειας αυτό το διάστημα, θα είναι ότι καλύτερο, αφού όχι μόνο θα ξεκουραστείς, αλλά θα βρεις και απαντήσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, και πέρα από τις ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε, θα αναπτύξετε έναν καλύτερο κώδικα επικοινωνίας που στο μέλλον θα σας «λυτρώσει» από αμφιβολίες και ζήλιες που σας ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος θα ζήσεις έντονες στιγμές πάθους με μια νέα γνωριμία.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Ιουνίου, είναι κατάλληλη για να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια, αφού οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις παγίδες και λάθη και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα που πρέπει να λύσεις, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα επενδύσεις στα σχέδιά σου. Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι αυτή η ενέργειά σου θα αποδειχθεί αρκετά έξυπνη εν καιρώ αφού θα σου αποφέρει μεγάλα εισοδήματα. Σαν Λέων φυσικά δεν θα μπορούσες να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον έρωτα, ο οποίος αυτό το διάστημα έχει την τιμητική του και ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, θα κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα, εγκαινίασε μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου, πρόκειται να σου δείξει επιτέλους από πού έρχεται η εύνοια και προς τα πού πρέπει να κινηθείς. Οι νέες προτάσεις που θα εμφανιστούν αυτό το διάστημα, πρόκειται να σε βγάλουν από την «αφάνεια» και να σου δώσουν την ευκαιρία να προβληθείς και φυσικά να αποκομίσεις τα ανάλογα κέρδη. Η ανασφάλεια που είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» η ψυχολογία σου και το ηθικό σου, επιτέλους τελειώνει και η νέα εποχή που ξεκινάει, σου δίνει την δύναμη να δραστηριοποιηθείς και να κατακτήσεις όσα ονειρεύεσαι. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος να ερωτευτείς ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Ιουνίου, είναι εξαιρετικά θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και εγκαινιάζει μια θετική περίοδο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και πολύ καιρό, αρχίζουν σιγά – σιγά να απομακρύνονται κι εσύ ο ίδιος να ανακτάς την αισιοδοξία σου. Μετά από μια μεγάλη περίοδο ανατροπών μπορείς να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία, να προγραμματίσεις ταξίδια σε μέρη που πάντα ονειρευόσουν και επιπλέον να πάρεις κάποιες σημαντικές ειδήσεις που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου. Και φυσικά μέσα στις τόσες εξελίξεις δεν θα μπορούσε να λείπει το στοιχείο του έρωτα, που για κάθε Ζυγό είναι το παν. Ακόμα λοιπόν και αν έχεις βγει μόλις από μια μακροχρόνια σχέση, ο έρωτας καραδοκεί εκεί που δεν το περιμένεις…

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, τα οικονομικά που πάντα αποτελούν το μείζον ζήτημα για σένα, είναι ο τομέας που επηρεάζεται από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19 Ιουνίου. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη μέσα από επενδύσεις που έχεις ήδη κάνει ή και να προχωρήσεις σε νέες επενδύσεις που δεν ενέχουν τον κίνδυνο του ρίσκου.  Αν κάποιοι Σκορπιοί από σας έχετε να εξοφλήσετε χρέη, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε, ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος που σας δημιουργούν. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα μεγάλο πάθος που μπορεί τώρα να μην φαίνεται ότι έχει σοβαρές προοπτικές, το μέλλον όμως σου επιφυλάσσει ακόμα και … γάμο.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο των Διδύμων στις 17 Ιουνίου σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για τις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιους μικρο-συμβιβασμούς, ώστε να εξασφαλίσεις μια πιο αρμονική σχέση με τον σύντροφό σου, ή να δεχτείς να κάνεις μερικές υποχωρήσεις ώστε να μην διακοπεί μια φιλία ετών. Το γεγονός βέβαια ότι δεν φημίζεσαι για τον εγωισμό σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να απολαύσεις τα οφέλη που θα σου προσφέρει όχι μόνο η Νέα Σελήνη αλλά και ο Δίας. Οι αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σου αυτή τη στιγμή βασίζονται στη λογική και σου εξασφαλίζουν θετικές προοπτικές για το μέλλον σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 19 Ιουνίου, πρόκειται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητά σου. Ίσως οι ευκαιρίες που αναζητάς έρθουν αυτό το διάστημα και σε αναγκάσουν να αναβάλλεις για λίγο τα σχέδια των διακοπών σου και να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον τομέα της εργασίας σου. Παρόλο που η δουλειά δεν σε φοβίζει, ίσως θα πρέπει να «μετρήσεις» τις δυνάμεις σου και να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου που χρειάζεται και λίγη ανάπαυση. Με ένα σωστό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, να λάβεις τα εύσημα που χρειάζεσαι αλλά και να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση την υγεία σου. Όσο για τον έρωτα; Μπορεί να συνυπάρξει μια χαρά με το φορτωμένο σου πρόγραμμα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ότι πιο θετικό για σένα που πράγματι έχεις ταλαιπωρηθεί κάπως περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Στις 19 Ιουνίου, το καινούργιο φεγγάρι όμως, ανοίγει νέες προοπτικές στη ζωή σου και σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την δημιουργικότητά σου ώστε να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου ή να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στον αγαπημένο σου ώστε να τον κατακτήσεις ξανά. Αν πάλι δεν έχεις αγαπημένο, μην ανησυχείς. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται ένα νέο έρωτα που θα σε κάνει να πετάξεις στα σύννεφα, αφού θα συνδυάζει όχι μόνο την φυσική έλξη αλλά και την τέλεια επικοινωνία.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Δίας ξεκίνησε την πορεία του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ στις 19 Ιουνίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ίδιο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει ότι παρά τις προσπάθειές σου να «ξεφύγεις» από την καθημερινότητα και να σχεδιάσεις και συ τις διακοπές σου ή έστω και μια μικρή απόδραση, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σε κρατούν πίσω. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, το σπίτι σου μπορεί να αποτελέσει το κέντρο μιας νέας δραστηριότητας που θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Η ενασχόληση με την ανακαίνιση ενός χώρου, η διαμόρφωση ενός παιδικού δωματίου, ή και η μετακόμιση σε ένα νέο διαμέρισμα μπορεί να γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σου. Επιπλέον οι ώρες που θα περάσεις με τον σύντροφό σου μέσα σ’ ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, θα σου χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK