ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ(www.myastro.gr)
 
Την Τρίτη 26 Ιουνίου ο Ερμής ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι στο ζώδιο του Λέοντα. Το ταξίδι αυτό θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου, αφού από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Το ζώδιο του Λέοντα δεν είναι ότι καλύτερο για τον Ερμή, αφού ο Λέων λειτουργεί περισσότερο με την καρδιά και το συναίσθημα και όχι με την λογική που ανήκει στην δικαιοδοσία του Ερμή. Επιπλέον ο Ερμής φημίζεται για την τάξη του, την οργάνωση και την εργατικότητα, ενώ ο Λέοντας θέλει να απολαύσει την καλή πλευρά της ζωής, να διασκεδάσει, να ερωτευτεί και να ξοδέψει χρόνο και χρήμα προκειμένου να περάσει καλά. Το διάστημα λοιπόν που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα το ενδιαφέρον όλων μας θα στραφεί στην ευχαρίστηση, την ικανοποίηση, τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά και τα τυχερά παιγνίδια. Φυσικά η ευχαρίστηση είναι υποκειμενική για τον καθένα και κάποιοι θα απολαύσουν ιδιαίτερα την… δουλειά τους αυτό το διάστημα. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους έρωτες από το παρελθόν.

Κριός
Φίλε Κριέ, από την Τρίτη 26 Ιουνίου ο Ερμής ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 30 Αυγούστου που θα μείνει εκεί, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα ασχολείσαι περισσότερο με δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και σε ευχαριστούν. Ακόμα και η δουλειά σου θα αποκτήσει μια πιο ευχάριστη νότα, αφού κάποια νέα καθήκοντα θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό η χαρά σου να οφείλεται σε ένα ερωτικό φλερτ που θα παρουσιαστεί στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σ’ αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι το φλερτ να εξελιχθεί σε σχέση, ενώ κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή (από 15/7 μέχρι 8/8) δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους έρωτες από το παρελθόν.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 26 Ιουνίου ο Ερμής ξεκινά μια μακρά πορεία στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Μέχρι και τις 30 Αυγούστου που θα μείνει εκεί θα καταναλώσεις μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στο σπίτι, αφού θα βρεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις και να διακοσμήσεις κάποιους χώρους, ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα καινούργιο σπίτι που για κάποιους λόγους θα σε εξυπηρετεί περισσότερο. Για κάποιους Ταύρους η απόκτηση του πρώτου τους μωρού θα αποσπάσει το ενδιαφέρον τους και σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος τους θα μειωθεί κατακόρυφα. Κάποιοι άλλοι Ταύροι είναι πιθανό να ξεκινήσουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση μέσα στο σπίτι τους και να κερδίσουν ένα σημαντικό εισόδημα. Τέλος, η απόφαση να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου, θα αποδειχθεί αν είναι ή όχι θετική, μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή (μετά τις 8/8).

Δίδυμοι
Φίλε  Δίδυμε, το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Λέοντα από τις 26 του μήνα, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο στη ζωή σου που θα διαρκέσει για όλο το καλοκαίρι. Μέχρι και τις 30 Αυγούστου, μπορείς να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα που θα είναι αυξημένο, ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από καιρό στο μυαλό σου. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο, ίσως καταφέρεις να συνδυάσεις τις διακοπές σου με τη δουλειά, ή αξιοποιήσεις κάποιο χόμπι σου κατά την διάρκεια των διακοπών σου. Επίσης θα καταφέρεις να επισκεφτείς μέρη που σχετίζονται με τις ρίζες σου ή ακόμα και να συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις αρκετά χρόνια. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία με την οποία θα αναπτύξεις ουσιαστική επικοινωνία.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου από τις 26 Ιουνίου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία το μοναδικό σου μέλημα θα είναι το πώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτό φυσικά θα συμβεί, επειδή θα διαπιστώσεις ότι τα χρήματα σου έρχονται πιο εύκολα αυτό το διάστημα, και αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα κάποιες καταστάσεις, μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη. Το πιο θετικό είναι ότι έχεις μπροστά σου όλο το καλοκαίρι για να αποταμιεύσεις ένα σημαντικό ποσό, αν και κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή (από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8) είναι πιθανό να προκύψουν και αρκετά έξοδα. Για τους αδέσμευτους ένα ερωτικό πάθος – έστω και μικρής διάρκειας – θα δώσει μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά τους.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου, θα κάνει διαφορετικό το φετινό καλοκαίρι σου. Η έμφυτη ανάγκη σου να ξεχωρίζεις και να αποτελείς το επίκεντρο της παρέας, θα καλυφθεί απόλυτα, αφού ο Ερμής θα σε κάνει ακόμα περισσότερο δημοφιλή και περιζήτητο. Επιπλέον, τώρα έχεις την δυνατότητα να χαλάσεις χρήματα για τον εαυτό σου και την καλοπέρασή σου και φαίνεται ότι είσαι διατεθειμένος να μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ταξίδια, διασκεδάσεις, αλλά και ερωτικοί πειρασμοί θα σου στοιχίσουν κάτι παραπάνω αλλά θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Προσπάθησε ωστόσο να μην εμπλακείς σε παράλληλες σχέσεις γιατί κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (15/7 – 8/8) μάλλον θα τα βρεις σκούρα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 26 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι. Έτσι, οι φετινές διακοπές θα είναι λίγο διαφορετικές για σένα, αφού θα πρέπει να βάλεις το υποσυνείδητό σου να δουλέψει και να σκεφτείς ποια θα  είναι τα επόμενα βήματά σου. Ο Ερμής σαν δικός σου κυβερνήτης σε έχει προικίσει με την ικανότητα να σκέφτεσαι λογικά και να μην κάνεις παράτολμα βήματα, και τώρα είναι μια στιγμή από αυτές που καλείσαι να χαράξεις το μέλλον σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείς μέσα και να απαρνηθείς τις παρέες σου. Αντίθετα, ίσως θα πρέπει να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με κάποια δικά σου πρόσωπα, που μπορεί να σου δώσουν μια σωστή καθοδήγηση. Στον αισθηματικό τομέα, το καλοκαίρι θα ζήσεις ένα κρυφό πάθος.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 26 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο αλλά και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει μάλιστα, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις κάποια άτομα που δεν φημίζονται για τις φιλικές τους διαθέσεις και να τα κάνεις σύμμαχούς σου. Έτσι, οι στόχοι σου θα επιτευχθούν πιο εύκολα και θα σου μείνει χρόνος για να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα σε ξεκουράσει, χωρίς να αποκλείεται να ταξιδέψεις για μήνα του μέλιτος. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα έχουν σοβαρές προοπτικές.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, τι κι αν μπήκε πια το καλοκαίρι; για σένα τώρα μόλις αρχίζει μια περίοδος έντονης επαγγελματικής ενασχόλησης. Η καριέρα  σου και μόνο αυτή φαίνεται ότι σου προσφέρει ικανοποιήσεις που πιστεύεις ότι δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Άλλωστε το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να τακτοποιήσεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες, είναι κάτι που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Και πραγματικά η πορεία του Ερμή από τον τομέα της καριέρας σου καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την πρόοδό σου. Ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να ξεκουραστείς όσο θα ήθελες, κάποιες σύντομες αποδράσεις, ακόμα κι αν συνδυαστούν με δουλειά, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αλλά και να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, από τις 26 Ιουνίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 30 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό προβλέπεται ιδιαίτερα «καυτό» για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα τα αγαπημένα σου χόμπι, όπως είναι τα ταξίδια και οι περιπέτειες – τόσο οι πραγματικές όσο και οι ερωτικές. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, είναι καιρός να αφήσεις τον εαυτό σου να χαρεί τις γνωριμίες που θα κάνεις, αν και μάλλον μία – και μόνο μία – είναι αυτή που θα σου πάρει τα μυαλά και δεν θα σε αφήσει να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποια γεγονότα θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον σου γι’ αυτόν.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το πέρασμα του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και κυρίως στις υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν και που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Ίσως χρειαστεί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, να δουλέψεις λίγο παραπάνω ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, ή ακόμα και να εγκαταλείψεις την ιδέα μιας κανονικής άδειας προκειμένου να ωφεληθείς οικονομικά. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά σου όμως, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, αφού θα αφοσιωθείς απόλυτα σε ένα νέο πάθος που θα σε συγκλονίσει. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η κατανόηση του συντρόφου σου θα γίνει αιτία να αναζωπυρωθεί το πάθος σας.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής ξεκινάει στις 26 Ιουνίου μια μακριά πορεία στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, μέχρι και τις 30 Αυγούστου, θα έχεις την ευκαιρία να συνάψεις νέες σχέσεις, ή να αξιολογήσεις αυτές που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος και ο δεσμός σου αντιμετωπίζει προβλήματα, ίσως θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να εξομαλύνεις τις διαφορές σας, ή ακόμα και να προγραμματίσεις ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σου, ώστε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον σας. Αν είσαι ελεύθερος, τους καλοκαιρινούς μήνες, θα κάνεις πολλές και αξιόλογες γνωριμίες, ωστόσο θα πρέπει να επιλέξεις μόνο αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή (από 15/7 έως 8/8).

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου, αποτελεί μια καλή ευκαιρία να «τακτοποιήσεις» τη ζωή σου. Τώρα μπορείς να οργανώσεις την δουλειά σου εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέπει να ολοκληρώνεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στην υγεία σου. Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να πας τις διακοπές που ονειρεύεσαι, ίσως κάποιες μικρές αποδράσεις, ή κάποιες κοντινές εκδρομές, σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Το ίδιο διάστημα είναι κατάλληλο για να ξεκινήσεις μια καλή διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα κάνει καλό στον οργανισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο θα δώσει νέο νόημα στην καθημερινότητά σου.

2 comments

2 σχόλια:

  1. "Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποια γεγονότα θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον σου γι’ αυτόν" 29 φεύγω για να περάσω τον Ιούλη με τον καλό μου!! χιχι! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοξοτίνα λοιπόν! Σίγουρα οι προοπτικές είναι πάρα πολύ καλές! Με τον Δία μάλιστα στους Διδύμους περνάς την καλύτερη χρονιά σου. Εύχομαι καλές διακοπές και ό,τι επιθυμείς!

      Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK