ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


11 Ιουνίου 2012

Στις 10.15 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να φέρει πολλά εμπόδια στην καθημερινότητα, καθώς επίσης και ατυχήματα γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Στις 13.42 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις και δυσαρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον. Γενικά είναι μια μέρα κατά την οποία θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και δυσάρεστες ειδήσεις όπως υποδηλώνει το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που αναλύεται και στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Σήμερα επίσης ο Δίας ολοκληρώνει την διέλευσή του στον Ταύρο και περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 26/6/2013. Διαβάστε το πώς θα επηρεάσει αυτή η διέλευση το κάθε ζώδιο, εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/6/2013).
Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, μπορεί να προκαλέσει πολλές απρόσμενες ανατροπές στις φιλοδοξίες σας αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, πολλοί στόχοι σας θα διαφοροποιηθούν εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων, και ίσως αλλάξετε εντελώς επαγγελματική πορεία. Απώλειες θα υπάρξουν και στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό θα πρέπει να υιοθετήσετε μια συντηρητική διαχείριση και να αποφεύγετε τις περιττές σπατάλες. Τέλος, εύνοια υπάρχει στον αισθηματικό τομέα όπου ο σύντροφός σας θα σταθεί δίπλα σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι προικισμένα με διαίσθηση και φαντασία, χαρακτηριστικά τα οποία όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν με σύνεση ώστε να μην ξεπεράσουν τα όρια. Καλό θα είναι οι γονείς να τα παροτρύνουν να ακολουθήσουν μια τέχνη που θα τα βοηθήσει να εκφράσουν την έμπνευσή τους. Εύνοια υπάρχει στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Δημήτρης Σκαρμούτσος, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παντελής Θαλασσινός, Τζώρτζια (ΜΠΛΕ), Μιχάλης Κακογιάννης, Χρύσα Παππά, Jacques-Yves Cousteau.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK