19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Στις 06.11 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Αυτή η όψη δημιουργεί εντάσεις και τσακωμούς και δεδομένου ότι η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ο Άρης στην Παρθένο, καλό είναι όσοι βρίσκονται στο δρόμο για την δουλειά τους, να προσέχουν και να αποφεύγουν λογομαχίες με τους γύρω τους, καθώς θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός. Στις 06.15 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια θετική γωνία που ευνοεί τις συνεργασίες, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Στις 18.01 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και δημιουργούν την Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη και το πώς αυτή θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αναλύεται εδώ. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας για να περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21.33. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο προσκολλημένοι στην οικογένεια και στην πατρίδα μας, και θα βγάλουμε στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα μας αφού η Σελήνη βρίσκεται στην κυριαρχία της σ’ αυτό το ζώδιο.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/6/2013).
Την ημέρα των γενεθλίων σας διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί μια χρονιά νέων ξεκινημάτων και δραστηριοτήτων. Την ίδια μέρα ο Άρης με τον Κρόνο σχηματίζουν μια αδύναμη αλλά θετική γωνία 30 μοιρών που αποτελεί μια θετική ένδειξη για τα οικονομικά σας τα οποία θα σταθεροποιηθούν ή και θα αυξηθούν, ενώ παράλληλα αν χρωστάτε θα έχετε την ευκαιρία να αποπληρώσετε ένα μεγάλο ποσό. Εύνοια υπάρχει και στον οικογενειακό τομέα, όπου θα αποκαταστήσετε τυχόν διαφορές με τα μέλη της οικογένειάς σας, ή αν είστε ελεύθεροι, θα δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εφευρετικά και θα εκδηλώσουν πολλά ταλέντα. Από μικρά θα μάθουν να λύνουν τα προβλήματά τους με τον διάλογο και θα αποφεύγουν κάθε είδος βίας. Παρά το γεγονός ότι θα πετύχουν στον επαγγελματικό τομέα, η  διαχείριση των οικονομικών τους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα παρασύρονται από περιττές πολυτέλειες.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Κική Σεγδίτσα, Αντώνης Ρέμος, Μαρία Ναυπλιώτου, Περικλής Στεργιανούδης, Paula Abdul.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK