ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


4 Ιουνίου 2012

Στις 04.08 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μια θετική όψη που φέρνει απρόσμενα ευχάριστες ειδήσεις και απρόβλεπτα θετικές εξελίξεις σε σοβαρά ζητήματα. Το μεσημέρι στις 14.11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος που είναι και έκλειψη Σελήνης. Το φαινόμενο αυτό καθώς και η επιρροή του στο κάθε ζώδιο αναλύεται στην όψη της εβδομάδας.  Στις 17.21 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες ενώ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα έντυπα, στον τομέα των εκδόσεων και στις διεθνείς σχέσεις και συνεργασίες. Στις 18.02 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη μια όψη που δεν ευνοεί το γυναικείο φύλο, καθώς δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και ψυχολογικές μεταπτώσεις.
*Σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/6/2013).
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή με έναν επαγγελματικό συνέταιρο (αν έχετε). Αν συντηρείτε μια σχέση φθαρμένη, ίσως είναι καιρός να τα βάλετε κάτω και να συζητήσετε το κατά πόσον μπορείτε ή όχι να συνεχίσετε την κοινή πορεία σας ή αν θα πρέπει να χωρίσετε τους δρόμους σας. Ένας χωρισμός όσο κι αν σας στοιχίσει θα σας ανοίξει το δρόμο για κάτι καινούργιο. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Η αλήθεια είναι ότι οι γεννήσεις που γίνονται την ημέρα των εκλείψεων δεν θεωρούνται θετικές, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα άτομα που γεννιούνται σε εκλείψεις, είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σχεδόν κάθε φορά που έχει Πανσέληνο και ακόμα περισσότερο όταν υπάρχουν εκλείψεις. Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ωστόσο είναι περισσότερο ευαίσθητα και κυκλοθυμικά από άλλες φορές. Όσον αφορά στον χαρακτήρα τους, θα είναι επικοινωνιακά και θα αποκτήσουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών που θα τους βοηθήσει στην πορεία της ζωής τους. Στην αισθηματική τους ζωή θα είναι άστατα και ίσως κάνουν αρκετούς γάμους.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:
Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιώργος Κύρτσος, Λίτσα Πατέρα, Κάρολος Παπούλιας, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Angelina Jolie.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK