1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Στις 02.32 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο και ανοίγει την αυλαία του μήνα με μια αίσθηση μελαγχολίας. Όσοι βρίσκονται σε επαγρύπνηση αυτή την ώρα, ίσως νιώσουν πιεσμένοι από διάφορα γεγονότα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.56 που θα περάσει στον Υδροχόο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει τις επόμενες δυο μέρες και θα μας κάνει περισσότερο «φιλικούς», ενώ και οι συλλογικές δουλειές θα ευνοηθούν περισσότερο. Στις 18.58 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή, μια όψη που δεν ευνοεί σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις, ειδικά αφού ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 1/8/2013).
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στις προσωπικές σας σχέσεις τους επόμενους δώδεκα μήνες. Πολλοί από σας φέτος θα προγραμματίσετε τον γάμο σας, που θα είναι τόσο λαμπερός όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί. Το πάθος και η καλή επικοινωνία θα συνυπάρχουν σε όλες σας τις σχέσεις γι’ αυτό όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία ίσως πρέπει να την τολμήσετε. Ωστόσο, προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, αφού με κανέναν τρόπο δεν μπορείτε να φρενάρετε την τάση σας για σπατάλες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και θα αναζητούν την παρέα. Θα προτιμούν να εργάζονται συλλογικά για ένα γενικότερα καλό, παρά ατομικά. Ωστόσο θα καταφέρουν να διακριθούν και να δημιουργήσουν ένα καλό «όνομα». Προσοχή χρειάζεται η διαχείριση των οικονομικών τους καθώς υπάρχει τάση για περιττές σπατάλες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
 Έλενα Γκρέκου, Φώτης Γιαννιώτης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Μαίρη Βιδάλη, Nikki Ponte, Yves Saint-Laurent.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK