10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 03.06 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία μια όψη θετική που θα απολαύσουν όσοι βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την νυχτερινή ώρα. Ευνοεί τις επαφές, την επικοινωνία αλλά και το γράψιμο. Στις 06.44 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και τριβές τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοσμικό, και δεν αποκλείεται να επιφέρει αλλαγές σε θέματα εθνικά. Λίγο αργότερα μάλιστα η σύνοδος Σελήνη – Ουρανού – στις 07.47 – είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις σε διεθνείς συμφωνίες, ενώ καθιστά την ημέρα επικίνδυνη για ατυχήματα, πυρκαγιές, ή ακόμα και τρομοκρατικές ενέργειες. Προσοχή και στις προσωπικές σχέσεις. Στις 11.18 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, και δημιουργεί ένα καλό κλίμα τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και σε οικονομικά θέματα, ενώ ευνοεί και την αγορά προϊόντων ομορφιάς. Τέλος, στις 13.59 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή μια θετική όψη για την επικοινωνία με τους γύρω μας, καθώς επίσης και για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/7/2013).
Μεγάλες αλλαγές προβλέπονται τους επόμενους μήνες στον τομέα της καριέρας σας. Παρόλο που φαίνεται ότι σας απασχολούν οι επόμενες κινήσεις σας, θα καταφέρετε με τις ενέργειές σας να αυξήσετε κατά πολύ τα έσοδά σας.  Επιπλέον με αναπτυγμένο το αίσθημα της αποταμίευσης θα μπορέσετε να κάνετε μερικές έξυπνες επενδύσεις που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σας. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα και όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια πολύ αξιόλογη γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ανεξάρτητα, δραστήρια και αποφασιστικά. Ίσως κάποιες φορές επιδεικνύουν αυξημένη επιθετικότητα, αλλά ποτέ χωρίς να υπάρχει λόγος. Αργότερα θα προσανατολιστούν σ’ ένα επάγγελμα πρωτοποριακό που θα τους αποφέρει πολλά χρήματα. Στον ερωτικό τομέα, ίσως ενδίδουν κατά καιρούς σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Προκόπης Παυλόπουλος,  Τρύφωνας Σαμαράς, Nicola Tesla, Jessica Simpson.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK