11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 04.48 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στα δυο φύλα, ενώ μπορεί να προκαλέσει και οικογενειακές – ή ακόμα και πολιτικές - εντάσεις. Στις 12.24 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, άλλη μια δύσκολη όψη που προκαλεί ανασφάλεια, αμφιβολίες και ανησυχία. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 02.32 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/7/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, θα είναι αρκετά δύσκολοι για σας και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να διατηρήσετε μια ισορροπία στη ζωή σας. Οι υπερβολικές απαιτήσεις της δουλειάς σας, σάς κρατούν μακριά από την οικογένειά σας, και η απουσία σας δημιουργεί προβλήματα που διογκώνονται. Ίσως είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε την οικογενειακή αρμονία που είναι το παν για σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε γνωριμίες, ωστόσο η έλλειψη χρόνου, ίσως δημιουργήσει προβλήματα από την αρχή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά αυτόνομα και ανεξάρτητα αλλά ταυτόχρονα θα αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι σημαντικό γι’ αυτά να ζουν σ’ ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να μην διαταραχθεί η ψυχολογική τους ισορροπία. Στη ζωή τους θα πετύχουν και θα αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χαρίλαος Τρικούπης, Χρήστος Νικολόπουλος, Χάρης Καστανίδης, Κώστας Κεντέρης, Giorgio Armani, Yul Brynner.
2 comments

2 σχόλια:

 1. OK....I am learning your language cus I love Russia,Ulkraine,etc!!! Met so many best friend there!!!!!...Iike the color of you blog:))

  www.edgymix.com

  cheers:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hi and welcome! Thank you for your comment. The only problem is that my language is Greek and not Russian! May be you wanted to write somewhere else??
  Kisses anyway
  xxx

  P.S. I saw your site it's amazing.... really!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK