12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


Στις 02.30 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμένει για τις επόμενες δυο μέρες. Στο ζώδιο αυτό η Σελήνη βρίσκεται σε έξαρση και επομένως λειτουργεί πολύ δυναμικά. Στις 08.09 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μια εξαιρετικά θετική όψη που θα μπορεί να βοηθήσει να επιλυθούν οικονομικά θέματα ενώ ευνοεί και τις αισθηματικές σχέσεις αλλά και την αγορά όμορφων και πολυτελών ειδών. Στις 18.24 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, άλλη μια θετική όψη, που και αυτή ευνοεί τα οικονομικά θέματα, καθώς επίσης και τις συναναστροφές ή συζητήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/7/2013).

Η χρονιά που ξεκινάει με τα φετινά σας γενέθλια, μπορεί να σας ανοίξει σημαντικές προοπτικές για να βελτιώσετε τη φήμη σας και το κύρος σας. Οι σχέσεις με τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας αλλά και τον σύντροφό σας θα αποκτήσουν σημαντικό ρόλο καθώς θα διαπιστώσετε, ότι με μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας, είναι πιο εύκολο να φέρετε οποιονδήποτε στα νερά σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε συμμαχίες. Έτσι θα εκτιμήσετε περισσότερο την έννοια της ομαδικότητας και θα προσφέρετε κι εσείς με τη σειρά σας την βοήθειά σας όταν σας δοθεί η ευκαιρία. Φροντίστε να αφιερώστε λίγο χρόνο και στους γονείς σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά τυχερά, αφού η Σελήνη τους σχηματίζει εξαιρετικά θετικές γωνίες. Έτσι, τόσο οι προσωπικές τους προσπάθειες, όσο και η τύχη θα τα βοηθήσουν να φτάσουν ή ίσως και να ξεπεράσουν τους στόχους τους. Τα οικονομικά τους θα είναι πολύ καλά και θα δημιουργήσουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Ίσως όμως μεγαλώνοντας αποκοπούν από την πατρίδα τους και ζήσουν σε μια ξένη χώρα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Pablo Neruda, Bill Cosby.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK