13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 03.35 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μια αρνητική όψη που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις ή και λάθη σε όσους εργάζονται αυτή την ώρα. Είναι καλύτερα να αποφευχθούν σοβαρές συζητήσεις ή και διαπραγματεύσεις. Η επόμενη όψη της Σελήνης σχηματίζεται στις 22.45 το βράδυ και είναι το εξάγωνο με τον Ήλιο. Μια θετική όψη που βοηθά να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά θέματα ενώ ευνοεί και τις συζητήσεις και επαφές ανάμεσα στα δυο φύλα.  Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το μεσημέρι  στις 15.26 που περνάει στο ζώδιο των Διδύμων.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/7/2013).
Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό τομέα και πολλοί από σας θα διαμορφώσετε καινούργιους προσωπικούς στόχους. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να βρείτε άτομα διατεθειμένα να σας συμπαρασταθούν και να σας στηρίξουν. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, θα σας προσφέρουν και τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας αποτελέσουν το κλειδί για την πρόοδό σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή και πολλοί από σας θα δεσμευτείτε σοβαρά φέτος ή θα δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν μεγάλη αγάπη στην οικογένεια και από μικρά θα αγαπούν να έχουν ένα σταθερό περιβάλλον και μια ζεστή σχέση με τους γονείς και τους συγγενείς. Είναι πιθανό να συνεχίσουν μια οικογενειακή επιχείρηση ή να ακολουθήσουν το επάγγελμα κάποιου γονιού τους. Ίσως θελήσουν να δημιουργήσουν σχετικά γρήγορα την δική τους επιτυχημένη οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Ιούλιος Καίσαρας, Δέσπω Διαμαντίδου, Μαριάντα Πιερίδη, Κωνσταντίνος Γαλανός, Κάχι Καχιασβίλι, Στέλιος Μανωλάς, Harrison Ford, Ebru Öztürk, Jarno Trulli.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK