14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη μέχρι τις 15.26 βρίσκεται σε κενό πορείας, που σημαίνει ότι σήμερα δεν πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που θέλουμε να πετύχει. Μέχρι εκείνη την ώρα καλό να ασχοληθούμε μόνο με θέματα ρουτίνας, ή με θέματα που για κάποιο λόγο δεν θέλουμε να προχωρήσουν. Στις 15.26 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί και καθώς είναι Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να επισκεφτούμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 21.00 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που δημιουργεί απάτες και αυταπάτες, ευνοεί όμως την ενασχόληση με καλλιτεχνικές εργασίες. Καλό θα είναι λοιπόν, να απολαύσουμε αυτή την όψη βλέποντας μια καλή ταινία, ακούγοντας μουσική, ή απλά κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις με την παρέα μας.
*Διαβάστε επίσης πώς επηρεάζει τα ζώδια το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης στην όψη της εβδομάδας.

  
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/7/2013).
Ευχάριστη προβλέπεται η ερχόμενη χρονιά τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, συνιστά να είστε περισσότερο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ίσως χρειαστεί να «αποσυρθείτε» από τα πάντα για ένα μικρό διάστημα προκειμένου να μελετήσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ένα ταξίδι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 15.25 θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 15.26 θα είναι περισσότερο επικοινωνιακά παρόλο που θα αγαπούν εξίσου και την μοναξιά την οποία θα εκμεταλλεύονται δημιουργικά. Στον αισθηματικό τομέα, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του συντρόφου τους θα παίξει όχι μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και το πνευματικό επίπεδο. Εύνοια και στα οικονομικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Χρύσα Αράπογλου,  Ρία Αντωνίου, Ingmar Bergman, Lino Ventura.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Καλως σας βρήκα! Τι ωραία θα μαθαίνω κ αστροπροβλέψεις τώρα, έχω καιρό να ασχοληθώ!
  Είμαι η Ερη απο το Captaincook.gr και είναι η πρώτη μου φορά στο blog σας.
  Καλό Σαββατοκύριακο, ελπίζω να τα λέμε συχνά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς ήρθες Έρη,και εύχομαι να χαρείς τις αναρτήσεις μου. Ότι απορία έχεις εδώ είμαι! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια.

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK