15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η σημερινή μέρα είναι πλούσια σε αστρολογικές όψεις, που μας επιφυλάσσουν ως επί το πλείστον ευχάριστα γεγονότα. Στις 04.04 τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη μια θετική όψη που παράγει ενέργεια και μας βοηθάει να διεκπεραιώσουμε τις δουλειές μας με μεγάλη ευχέρεια. Όσοι βρίσκονται σε νυχτερινές διασκεδάσεις αυτή την ώρα θα περάσουν ευχάριστες στιγμές. Στις 05.56 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, μια όψη που ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις κάθε είδους. Στις 08.43 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό μια όψη που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις και συναντήσεις με άτομα που μας ταιριάζουν απόλυτα, ενώ είναι και η κατάλληλη όψη για να αποφασίσουμε μια ξαφνική εκδρομή. Στις 16.46 το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί επίσης την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις και γενικότερα τις παρέες που μοιράζονται ευχάριστες ώρες. Τέλος στις 17.30 η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης είναι άλλη μια θετική γωνία που ευνοεί περισσότερο το γυναικείο φύλο και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για μια μάσκα ομορφιάς ή γενικότερα μια χαλαρωτική περιποίηση.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, ενώ ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Όλες αυτές οι όψεις και οι επιρροές του στο κάθε ζώδιο αναλύονται στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/7/2013).
Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που διαμορφώνεται στον ετήσιο χάρτη σας, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κατάλληλες επαφές και να κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες που θα καθορίσουν την ανοδική σας πορεία. Παράλληλα η άνοδος των οικονομικών σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική ζωή σας, και το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υγεία ενός ηλικιωμένου οικογενειακού μέλους που χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ευαίσθητα αλλά γεμάτα από καλλιτεχνικά - και όχι μόνο – ταλέντα. Θα είναι εξαιρετικά εύστροφα και πολύ δραστήρια και είναι πολύ πιθανό να διαπρέψουν σε οικονομικούς τομείς. Στην παιδική τους ηλικία είναι σημαντικό οι γονείς να κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν την οικογενειακή αρμονία που θα είναι πολύ σημαντική για την ψυχική τους ισορροπία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λουκιανός Κηλαηδόνης, Νότης Μαυρουδής, Γιώργος Καμίνης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου,  Rembrandt, Brigitte Nielsen, Linda Ronstadt.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK