16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει στις 15.58 τρίγωνο με τον Κρόνο μια θετική όψη που μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να ολοκληρώσουμε την δουλειά μας γρήγορα και σωστά. Μετά από αυτή την ώρα η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 03.32 αύριο τα ξημερώματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/7/2013).
Ευχάριστη προβλέπεται η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, αφού το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, σας τροφοδοτεί με πείσμα και υπομονή που βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σας. Εκτός από την πρόοδο που θα σημειώσετε στον τομέα της καριέρας σας, θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε την αρμονία και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας. Όσοι από σας είστε ελεύθεροι αλλά διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας (ή και του δημαρχείου).

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ έξυπνα και ταλαντούχα και από την παιδική τους ηλικία θα τα χαρακτηρίζει η τάξη και η οργάνωση. Θα είναι υπάκουα και πειθαρχημένα, γεγονός που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν τόσο στο σχολείο όσο και στη ζωή τους αργότερα. Η μητέρα θα έχει θετική επιρροή επάνω τους και αργότερα θα δημιουργήσουν μια καλή οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαίρη Χρονοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ηρώ Κωνσταντοπούλου, Ginger Rogers.
4 comments

4 σχόλια:

 1. καλησπέρα. πέρασα για μια καλησπέρα και να πω ευχαριστώ που πάντα περνάς από το σπιτάκι μου με διαβάζεις και αφήνεις σχολιάκια.
  πάντα τα διαβάζω και απαντώ, τα βλέπεις; :)

  το δικό σου μπλογκάκι όμως επειδή είναι συγκεκριμένη θεματολογία, θα αφήσω σχολιάκι στην ανάρτηση γενεθλίων μου

  έτσι να μην παρεξηγηθώ που δεν αφήνω σχολιάκια στις αναρτήσεις σου, οκ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν σε παρεξηγώ, ξέρω ότι είναι συγκεκριμένη θεματολογία και δεν αφήνουν σχόλια. Πάντως όταν βλέπω (σχόλια) ευχαριστιέμαι! Γι' αυτό σ' ευχαριστώ πολύ!

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία! Γράφτηκα κιόλας και νομίζω ότι πρέπει να το διαδώσουμε σ' όλους!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK