18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου χωρίς να σχηματίζει καμία πτολεμαϊκή όψη σήμερα. Επομένως η ημέρα μπορεί να θεωρηθεί καλή, αφού η Σελήνη βρίσκεται σε ένα πολύ καλό γι’ αυτήν ζώδιο και μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά. Ωστόσο, μια όψη 150 μοιρών μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, ίσως βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/7/2013).
Μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα, ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας. Φυσικά και μπορείτε να πετύχετε στόχους και σχέδια που έχετε θέσει, όμως πρόκειται για κάτι περίπου αναμενόμενο, αφού ήδη έχετε κάνει τις προσπάθειές σας. Στον αισθηματικό τομέα ωστόσο ίσως υπάρξουν αλλαγές κυρίως αν αντιμετωπίζετε προβλήματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Αν νιώθετε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ίσως είναι προτιμότερο να χωρίσετε ώστε να κάνετε χώρο για το καινούργιο. Διαφορετικά θα πρέπει να καταπολεμήσετε την αιτία του κακού από τη ρίζα της ώστε να εξυγιάνετε την σχέση σας μια για πάντα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι έντονα προσκολλημένα στην οικογένεια και το σπίτι τους και δύσκολα θα μπορέσουν να απομακρυνθούν από το οικογενειακό περιβάλλον. Οι γονείς θα πρέπει από νωρίς να τα φέρουν σε επαφή με παιδάκια της ηλικίας τους (παιδικό σταθμό, αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες) ώστε να κοινωνικοποιηθούν πιο εύκολα. Μεγαλώνοντας θα ακολουθήσουν το επάγγελμα κάποιου γονιού τους και θα αποκτήσουν καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ρένια Λουιζίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Nelson Mandela.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK