19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Είκοσι τρία λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μας δημιουργεί πίεση, άγχος και ανασφάλεια και που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα. Στις 07.23 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και διαμορφώνουν τη Νέα Σελήνη η οποία αναλύεται εδώ. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 13.12 που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι και περήφανοι, και θα θελήσουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο και να ασχοληθούμε με ευχάριστες δραστηριότητες.
*Η αντίθεση Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα και το πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αναλύεται στην όψη της εβδομάδας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/7/2013).
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σας, σηματοδοτεί μια χρονιά ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Φέτος λοιπόν θα αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή πολλά σχέδιά σας και να δημιουργείτε νέα δεδομένα που θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσής σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε την αντίθεση Άρη – Ουρανού που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας και που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες αλλαγές. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε και να ακολουθήσετε το ρεύμα που τελικά θα σας παρασύρει σε μια νέα εποχή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά δυναμικά και θα απολαμβάνουν να δημιουργούν και να ξεκινούν καινούργια πράγματα. Παρά το γεγονός ότι θα αγαπούν πολύ την οικογένεια, εύκολα θα ανεξαρτητοποιηθούν όταν χρειαστεί και θα ακολουθήσουν τη δική τους πορεία. Στη ζωή τους αναμένεται να ασχοληθούν με ένα πρωτοποριακό επάγγελμα που θα τους φέρει δόξα και φήμη μετά από λίγα χρόνια δουλειάς.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λένα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Λάσπα, Edgar Degas.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Hi, love!

    Great post. Thank you so much for your lovely visit and for following. Gladly follow you too via gfc. If you'll need anything u can find me on facebook!

    Kisses and Happy blogging!

    www.nicoleta.me

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK