2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η μοναδική όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο στις 14.08, που καθορίζει και τον χαρακτήρα της ημέρας. Έτσι, η σημερινή ημέρα θεωρείται θετική τόσο για τις διεθνείς σχέσεις μεταξύ των χωρών όσο και τις προσωπικές σχέσεις που μπορούν να βρουν νέους κώδικες επικοινωνίας και να λύσουν προβλήματα που διαιωνίζονται. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν σήμερα, θα έχουν διάρκεια. Η μέρα επίσης είναι καλή για να επισκεφτούμε συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/7/2013).
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται τους επόμενους δώδεκα μήνες τόσο στον εργασιακό χώρο και τα οικονομικά σας, όσο και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Όσοι από εσάς διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε στη δημιουργία της δικής σας οικογένειας και αφιερώσετε πολύ χρόνο στην οργάνωση του νέου σας νοικοκυριού. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει πληθώρα προτάσεων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν πάλι έχετε μια μόνιμη εργασία, ίσως μια δεύτερη απασχόληση με κάτι που σας αρέσει, αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν έντονα αναπτυγμένο το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Παρά το γεγονός ότι το σπίτι τους θα αποτελεί την βάση τους και το ασφαλές καταφύγιό τους, θα κάνουν πολλά ταξίδια και ίσως κάποιο διάστημα της ζωής τους ζήσουν ή εργαστούν σε μια άλλη χώρα. Δεν αποκλείεται επίσης να παντρευτούν κάποιον ξένο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Απέργης,  Lindsay Lohan, AshleyTisdale, Pierre Cardin, René Lacoste.
3 comments

3 σχόλια:

 1. περνα απο το μπλογκ μ να μου πεις τι προβλεπεις για αυτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. παρακολουθω το μπλογκ σου καθε μερα, ειναι πολυ ενδιαφερον. καλη συνεχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά. Κι εγώ είμαι μέλος στο δικό σου και μου αρέσουν πολύ οι δημιουργίες σου.

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK