20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 04.21 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τον αθλητισμό, τις μεταφορές, την επικοινωνία αλλά και την διασκέδαση. Στις 05.07 το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι ιδανικό για εκπλήξεις και απρόβλεπτες συναντήσεις που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά μας. Η όψη αυτή φέρνει ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να τις ακούσουμε έστω και λίγο αργότερα. Στις 06.12 το εξάγωνο Σελήνης – Άρη ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα καθώς επίσης και τις σχέσεις που μπορούν να αναζωπυρωθούν και να ξεχάσουν παλιές διαφορές. Στις 10.33 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή μια όψη θετική για συνομιλίες και συζητήσεις. Θέματα που σχετίζονται με παιδιά, εκπαίδευση, διασκεδάσεις και αθλητισμό ευνοούνται αυτή την ώρα. Τέλος, στις 18.50 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά.
                                                                                     
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/7/2013).
Ιδιαίτερα θετική προβλέπεται για σας η ερχόμενη χρονιά και κυρίως για τα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε πάμπολλες ευκαιρίες να τα αυξήσετε και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές και στο οικιακό σας περιβάλλον, ή ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι. Πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σχέση και θα δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Όσοι σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία, το πιθανότερο είναι ότι θα σας βγει σε καλό.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ τυχερά και η προσωπικότητά τους θα είναι αξιαγάπητη με αποτέλεσμα να είναι πολύ δημοφιλή. Μεγαλώνοντας θα έχουν την υποστήριξη σημαντικών ατόμων που θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν μια αξιόλογη επαγγελματική πορεία, καθώς επίσης και μια καλή οικονομική κατάσταση. Εύνοια θα υπάρξει και στο γάμο τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Παύλος Σιδηρόπουλος, Τίμης Παρίσης, Carlos Santana, Natalie Wood.
4 comments

4 σχόλια:

 1. το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι ιδανικό για εκπλήξεις και απρόβλεπτες συναντήσεις που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά μας. Η όψη αυτή φέρνει ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να τις ακούσουμε έστω και λίγο αργότερα.

  Αυτό που λές έγινε, σήμερα δυό φίλες μας,ηIcecreaminal καιTiti Nefer συνατήθηκαν εδώ στα blogs,μετα απο χρονια που είχαν χαθεί,είναι καταπληκτικό.Εχω αρχίσει να αλλάζω γνώμη για πολλά, ίσως βοηθάει η εποχή! Τίποτα δεν είναι τυχαίο,πιστεύεω! Συγχαρητήρια για την επιτυχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. είδες λοιπόν; τελικά όντως τίποτα δεν είναι τυχαίο... και να μην σου πω ότι για ότι δεν γίνεται, τις περισσότερες φορές φταίμε εμείς οι αστρολόγοι που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά τις όψεις... :)

   Διαγραφή
 2. Ωρα είναι να πείτε ότι φταίτε και για τις πολιτικές εξελίξεις των ημερών μας:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μακάρι να μπορούσαμε εμείς να καθορίσουμε τις εξελίξεις... Εμείς απλά προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τις αποτρέψουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK