21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 08.17 και η όψη αυτή είναι θετική για ένα αρμονικό ξεκίνημα της ημέρας. Οι καθημερινές υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας ολοκληρώνονται πιο εύκολα κυρίως λόγω της οργάνωσης και της πρακτικότητάς μας. Τυχόν συμφωνίες που θα γίνουν αυτή τη στιγμή θα έχουν γερές βάσεις. Στην συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 20.23 που θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Για τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί όλοι μας θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί. H συγκεκριμένη Σελήνη είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με δουλειές που χρειάζονται προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς επίσης να καθαρίσουμε το χώρο μας ή να προγραμματίσουμε μια υγιεινή διατροφή.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/7/2013).
Η βελτίωση των οικονομικών σας θα γίνει αισθητή τους επόμενους δώδεκα μήνες. Ωστόσο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες, καθώς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια τροποποίηση στο σπίτι σας ή να το διακοσμήσετε με πολυτελή αντικείμενα που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Στον αισθηματικό τομέα η σχέση με τον σύντροφό σας πάει από το καλό στο καλύτερο και αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και κυρίως χωρίς σοβαρό λόγο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα χαρισματικά και παρά την αυξημένη εύνοια της τύχης, θα αγωνίζονται και τα ίδια με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Θα εξασφαλιστούν οικονομικά σε σχετικά νεαρή ηλικία, ενώ αργότερα θα επεκτείνουν και την ακίνητη περιουσία τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ιωάννης Ζίγδης, Χριστίνα Δελλή, Robin Williams, Ernest Hemingway.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK