22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Στις 10.14 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μια όψη θετική που μας χαρίζει ενέργεια και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ευχάριστες δραστηριότητες. Στις 11.44 το τετράγωνο Σελήνης – Δία συνιστά να αποφύγουμε υπερβολές, προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.
*Στις 13.01 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείτε να διαβάσετε αυτή την επιρροή εδώ.
Το εξάγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
 Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το εξάγωνο Δία – Ουρανού εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/7/2013).
Οι θετικές όψεις του Ερμή – Άρη και του Δία – Ουρανού που διαμορφώνονται την ημέρα των γενεθλίων σας, εγγυώνται μια πολύ καλή χρονιά σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να δείτε θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 13.00 θα ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 13.01 θα ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Και στις δυο περιπτώσεις οι θετικές όψεις που σχηματίζονται την ημέρα των γενεθλίων τους, εγγυώνται ότι θα είναι εξαιρετικά τυχερά και θα καταφέρουν να υλοποιήσουν πολλά όνειρά τους. Η ενασχόληση με το εμπόριο θα τους φέρει κέρδη, ενώ θα κερδίσουν χρήματα και μέσα από ασυνήθιστα γεγονότα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δέσποινα Βανδή, Selena Gomez.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK