23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει μια και μοναδική όψη στις 3.45 τα ξημερώματα και στη συνέχεια ξεκινάει ένα μεγάλο κενό πορείας που τελειώνει αύριο στη 1.34 με την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού. Η όψη που θα σχηματίσει στις 3.45 είναι το τετράγωνο με την Αφροδίτη μια όψη που μπορεί να βγάλει υπερβολές στην διατροφή και στο ποτό, προβλήματα συναισθηματικά και οικονομικά και τάσεις για σπατάλες. Καλό θα είναι να μην ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες σήμερα που η Σελήνη θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε κενό πορείας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/7/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες είναι σημαντικοί για την πορεία των στόχων σας και των φιλοδοξιών σας. Καινούργιοι φίλοι αλλά και επανεμφανίσεις ατόμων που έχετε να δείτε πολλά χρόνια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε ή να κατασταλάξετε στις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε σπατάλες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αν διατηρείτε μια σχέση, μπορεί να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να παντρευτείτε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, θα αλλάξει τη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολλά χαρίσματα. Παρόλο που θα είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, θα αγωνίζονται με σθένος για τους στόχους τους και θα τα χαρακτηρίζει η πειθαρχία και η οργάνωση. Έτσι, θα καταφέρουν να φτάσουν ψηλά όχι μόνο από τύχη αλλά και από καλό προγραμματισμό των κινήσεών τους. Θα αποκτήσουν μεγάλη οικονομική ευχέρεια, αλλά μάλλον θα είναι κάπως σπάταλα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Γκάλης, Σωτήρης Κυργιάκος, Λένα Αλκαίου, Άντα Λιβιτσάνου, Monica Lewinsky.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή δίαιτα απο Τρίτη? :)
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου εβδομάδα Έρη μου! Από Τρίτη και βλέπουμε... γιατί με τον ανάδρομο Ερμή (μέχρι 8/8) δύσκολα θα διατηρήσεις τα κιλά που θα χάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK