24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012



Στη 01.37 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας (φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές) και θα αναζητήσουμε τη συντροφιά των δικών μας ανθρώπων. Στις 14.58 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη που θα φέρει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Στις 16.25 η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού σηματοδοτεί δυσάρεστες εκπλήξεις και άσχημα νέα, ενώ δεν αποκλείεται να βγάλει σκάνδαλα και αποκαλύψεις. Στις 17.14 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και αυξάνει την αισιοδοξία μας και μας βοηθάει να βλέπουμε τα πράγματα από την θετική τους σκοπιά. Λίγα λεπτά αργότερα στις 17.32 το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή ευνοεί τις μετακινήσεις, τις επισκέψεις σε φιλικά πρόσωπα, την ενασχόληση με τα παιδιά ή τις διασκεδάσεις. Τέλος, στις 22.08 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, μια όψη που προκαλεί εντάσεις και ατυχήματα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο παραπάνω τόσο στις συναναστροφές μας όσο και στην χρήση αιχμηρών αντικείμενων. Γενικά αυτή την ώρα ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι περισσότερο αυξημένος.
*Σήμερα διαμορφώνεται και το εξάγωνο Ερμή – Δία που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/7/2013).
Η φετινή χρονιά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον. Καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε εμπλοκή με άτομα που προσπαθούν να σας διαβάλλουν ή να «σπάσουν» τα νεύρα, για να μην βγείτε χαμένοι. Γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε τις επαφές σας και να συγκρατείτε τα λόγια σας, ώστε να μην «ηλεκτρίζετε» περισσότερο την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, εκεί όχι μόνο δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι σίγουρο ότι η υποστήριξη του συντρόφου σας, λειτουργεί σαν βάλσαμο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά «συντροφικά» και σχεδόν πάντα θα χρειάζονται ένα άτομο κοντά τους. Από μικρά θα είναι πολύ δημοφιλή και αργότερα αλλά μάλλον θα χρειαστεί να είναι επιλεκτικά και να μην εμπιστεύονται εύκολα τους γύρω τους. Θα αποκτήσουν πολύ καλή οικονομική κατάσταση και η ενασχόληση με το εμπόριο θα τα ευνοήσει.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ανδρέας Μπάρκουλης,  Έλλη Κοκκίνου, Αλέκος Ζαζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Jennifer Lopez, Alexandre Dumas.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK