25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 10.55 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια θετική όψη που ευνοεί το γυναικείο φύλο καθώς επίσης και οικονομικά ζητήματα. Η επικοινωνία με τους γύρω μας είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, ενώ είμαστε και περισσότερο «διπλωματικοί» με αποτέλεσμα να μπορούμε να πετύχουμε πιο εύκολα τους στόχους μας. Στις 18.22 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, μια όψη κάπως «καταθλιπτική» που μπορεί να ρίξει λίγο την διάθεσή μας ή να μας προσδώσει έναν τόνο σοβαρότητας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 05.29 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. 
*Μπορείτε να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/7/2013).
Αρκετά θετική αναμένεται για σας η ερχόμενη χρονιά, καθώς το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας, θα σας φέρει τα πιο ευχάριστα γεγονότα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, ή αν είστε ελεύθεροι, να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Πολλοί θα αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας που θα τα δείτε να αυξάνονται κατακόρυφα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μπορεί να θεωρηθεί ότι θα έχουν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας», αφού η τύχη θα τα συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Παρά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τις πιο ανύποπτες στιγμές, και τα ίδια θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και φυσικά θα το πετύχουν, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίνα Λοτσάρη, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Iman, Nelson Piquet Jr.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK