26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 05.28 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά μας αλλά και στα ερωτικά μας. Στις 09.45 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μία θετική – και ίσως και λίγο ονειροπόλα – όψη που μας επιτρέπει να κάνουμε σχέδια, να φανταστούμε τον κόσμο κάπως καλύτερο και να απολαύσουμε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Στις 11.55 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες, πράγμα που φαίνεται λογικό αφού όπως προαναφέρθηκε υπάρχει τάση για καλοπέραση. Οι συζητήσεις που αφορούν θέματα μυστηρίου βρίσκουν διέξοδο αυτή τη στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται πράγματι να συμβούν και κάποια «μυστήρια» γεγονότα. Στις 18.27 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μας επαναφέρει στην πιο «ρεαλιστική» πραγματικότητα. Παράλληλα μας βοηθάει να αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες αργότερα. Στις 18.38 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και αυτό το διάστημα καλό θα είναι να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις, αλλά και μετακινήσεις που μπορεί να γίνουν πολύ δυσχερείς – ειδικά αφού ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Παρόλο που η Σελήνη μόλις σήμερα το πρωί μπήκε στο Σκορπιό, αυτή είναι η τελευταία πτολεμαϊκή όψη που σχηματίζει και επομένως αμέσως μετά τις 18.38 βγαίνει σε κενό πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/7 και ώρα 08.17 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/7/2013).
Το οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας τους επόμενους δώδεκα μήνες. Πολλοί από σας θα επενδύσετε κάποια χρήματα στην ανακαίνιση του χώρου σου, χωρίς να αποκλείεται και να αναζητήσετε μια νέα στέγη που θα χρησιμοποιήσετε είτε ως σπίτι είτε ως επαγγελματική στέγη. Θετικές είναι οι προοπτικές και στην αισθηματική σας ζωή, και αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, θα έχετε την ευκαιρία να την αναβιώσετε κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν ιδιαίτερα θετικές προοπτικές στη ζωή τους, αφού θα καταφέρουν να διακριθούν τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και να αποκτήσουν μια καλή οικογενειακή ζωή. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν και να αποφύγουν την εσωστρέφεια, που μπορεί να τους στερήσει σημαντικές φιλίες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τόλης Βοσκόπουλος, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Σαραβάκος, Sandra Bullock, Mick Jagger, Kevin Spacey, Hellen Mirren, Carl Jung.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK