27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας όλη την ημέρα σήμερα. Έτσι καλό θα είναι να μην ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό και να αφιερώσουμε αυτή την μέρα στους γύρω μας, ή να ασχοληθούμε με θέματα τα οποία για κάποιο λόγο προτιμάμε να μείνουν στάσιμα και να μην εξελιχθούν γρήγορα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/7/2013).
Μεγάλο μέρος του χρόνου σας, θα το αφιερώσετε φέτος στο σπίτι και την οικογένειά σας, όπου θα χρειαστεί να βάλετε το χεράκι σας για να βρεθούν λύσεις σε κάποια προβλήματα. Ωστόσο, θα αναπτύξετε και έντονη κοινωνικότητα και θα κάνετε αρκετές επαφές με φίλους που θα σας προσφέρουν λαμπρές ιδέες για κάποια σχέδιά σας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ή κάποια άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν έχετε μια νομική υπόθεση σε εκκρεμότητα, θα εξελιχθεί προς όφελός σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν ανάγκη από ένα σταθερό και αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον το οποίο δύσκολα θα αποχωριστούν στην παιδική τους ηλικία. Ίσως δηλαδή υπάρξει πρόβλημα όταν θα πρέπει να πάνε σχολείο, παρόλο που στην πορεία θα προσαρμοστούν και θα το αγαπήσουν. Μεγαλώνοντας θα αναπτύξουν το ταλέντο τους στην επικοινωνία και θα γίνουν δημοφιλείς ή θα αποκτήσουν φήμη στη δουλειά τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννος Παπαντωνίου, Martha Reeves.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK