28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012Στις 08.17 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυο μέρες. Η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης είναι ιδανική για αυτή την καλοκαιρινή περίοδο αφού μας γεμίζει αισιοδοξία και μας επιτρέπει να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις διακοπές μας. Ωστόσο, όσοι εργάζονται μάλλον θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο, καθώς υπάρχει μια τάση να αφαιρεθούν και να κάνουν λάθη. Ειδικά μέχρι το μεσημέρι στις 12.24 που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχουν κυρίως όσοι ασχολούνται με γραφικές ή λογιστικές δουλειές, αφού η λογική μάλλον θα απουσιάζει. Στις 18.15 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, ενώ στις 18.47 τρίγωνο με τον Ερμή. Και οι δυο αυτές όψεις ευνοούν την επικοινωνία, τις μεταφορές αλλά και τις αθλητικές δραστηριότητες. Τέλος, στις 22.27 η Σελήνη σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο, με τον Ουρανό αυτή τη φορά, που φέρνει ευχάριστα γεγονότα, και ειδήσεις και ευνοεί τις φιλικές σχέσεις και τις απρόοπτες συναντήσεις.
*Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που πραγματοποιείται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/7/2013).
Αρκετά ευνοϊκά αναμένεται να κυλήσει για σας η επόμενη χρονιά. Τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες χάρη στην τύχη, και τις προσπάθειές σας, αλλά και χάρη στις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας και θα τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση θα την επισημοποιήσετε, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία. Τέλος, αν σκέφτεστε την πιθανότητα να αποκτήσετε παιδί, βρίσκεστε σε πολύ γόνιμη περίοδο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Εξαιρετικά τυχερά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και σίγουρα θα καταφέρουν να αποκτήσουν ότι ονειρεύονται στη ζωή τους. Οι γονείς θα πρέπει από την παιδική τους ηλικία να τους διδάξουν ξένες γλώσσες, καθώς θα έχουν μεγάλη ευχέρεια να τις μάθουν. Στη ζωή τους θα κάνουν πολλά ταξίδια, θα πετύχουν και θα αποκτήσουν χρήματα αλλά και μια σπουδαία οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέξης Τσίπρας, Πωλίνα, Εμμανουήλ Ροΐδης, Κωνσταντίνα Κλαψινού,  Hugo Chavez, Santiago Calatrava, Jacqueline Kennedy Onassis.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK