29 ΙΟΥΛΙΟΥ 201236 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και συνιστά προσοχή στους «ξενύχτηδες» που πίνουν και οδηγούν. Προσοχή χρειάζεται επίσης σε συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αδιέξοδα και να προκαλέσουν εντάσεις και τριβές. Το πρωί στις 8.22 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μια όψη που μας γεμίζει ενέργεια και είναι κατάλληλη για να ασχοληθούμε με δουλειές που χρειάζονται συγκέντρωση, καθώς επίσης και για να ασχοληθούμε με αθλητικές δραστηριότητες. Το βράδυ στις 22.06 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες – κυρίως μεταξύ γυναικών – ή και να φέρει δυσάρεστες ειδήσεις. Την ώρα αυτή καλό θα είναι να προσέχουμε το «πορτοφόλι» μας, αν δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/7/2013).
Η γενναιοδωρία σας είναι περισσότερο αυξημένη από άλλες φορές, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να βάλετε ένα φρένο στις υπερβολές και να περιορίσετε τις σπατάλες, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα τους επόμενους δώδεκα μήνες. Στο ίδιο μήκος κύματος και η προσωπική σας ζωή, καθώς φαίνεστε επιρρεπείς σε παράλληλες σχέσεις, γεγονός που μπορεί να έχει επιπτώσεις που δεν θα σας αρέσουν. Προσπαθήστε να αρκεστείτε στο ένα και μόνο άτομο που πράγματι μιλάει στην καρδιά σας, και αφήστε τις «περιπετειούλες» που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Ταλαντούχα και χαρισματικά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, τα οποία θα απολαύσουν την εύνοια σε όλες τις εκφάνσεις της. Το γεγονός αυτό μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα αν επαναπαυτούν και σταματήσουν τις προσπάθειες. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουν να αγωνίζονται ακόμα κι όταν η ζωή τους τα φέρνει όλα βολικά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μίκης Θεοδωράκης, Fernando Alonso, Benito Mussolini.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK